Oprema za bazen – osnovna in dodatna bazenska oprema

 

Oprema za bazene, ki je na voljo v EMA Bazeni  Ljubljana, se deli na osnovno opremo, ki je nujno potrebna za delovanje bazena, in dodatno opremo, ki zraven estetskih dopolnitev povečajo tudi funkcionalnost bazena. Medtem ko osnovna bazenska oprema obsega vgradne hidravlične elemente, filtrirne naprave, bazenske črpalke, bazenske spojne materiale in cevi, pa je dodatna oprema za bazen namenjena večji funkcionalnosti in lažji vzdrževanju bazena.

 

oprema za bazenoprema za bazen

 

Vgradni hidravlični elementi služijo odtekanju in vračanju bazenske vode iz bazena nazaj v bazen in se že v času gradnje vgradijo v bazensko školjko. Tovrstna oprema za bazen povezuje vidni del bazena z opremo v ozadju – bazensko strojnico, kjer poteka mehansko filtriranje vode. Hidravlična bazenska oprema je enostavna za vzdrževanje, ima nevtralen videz in jo odlikuje dolga življenjska doba.

 

Za mehansko filtriranje bazenske vode je na voljo kakovostna oprema za bazen, kot so filtri iz poliestra ali polietilenski filtri, ojačani s poliestrom. Filtri iz poliestra namreč prenesejo večji pritisk, poleg tega pa imajo dolgo življenjsko dobo. Njihov filtracijski medij je kremenčev pesek.

 

 

 

VEČ DODATNE OPREME ZA BAZENE TUKAJ

 

 

 

 

Za mešanje bazenske vode in za raznovrstne vodne atrakcije ponujamo visoko kakovostne bazenske črpalke italijanskega proizvajalca. Prednosti teh črpalk so izjemno tiho delovanje, večji izkoristek, trpežni materiali in visoka kakovost izdelave. Vgrajujemo jih v vseh naših tipih bazenov. Spojni elementi, ventili in cevi za bazen so iz PVC-materiala priznanega avstrijskega proizvajalca.

 

 

Dodatna bazenska oprema za večjo funkcionalnost in lažjo uporabo bazena

 

Bazen lahko opremimo še z dodatnimi napravami, ki za samo delovanje bazena niso nujno potrebne, vendar v veliki meri olajšajo vzdrževanje bazena, ali pa bazen napravijo privlačnejši in atraktivnejši. Najbolj pogosto se bazen opremi z bazenskimi lestvami, osvetlitvijo, avtomatskim dopolnjevanjem vode in različnimi načini avtomatske dezinfekcije. Zagotovo najzanimivejša dodatna oprema za bazen so vodne atrakcije, kot so tobogani, odskočne deske, protitočna naprava, stenske masaže, talni gejziri ter slapovi in kaskade. Dodatna bazenska oprema izboljša tudi estetski videz bazena.

 

Obiščite EMA Bazeni d.o.o., kjer dobite vse za bazen, tudi dodatno opremo za bazene kot je filter za bazen. Vabljeni v EMA Bazeni, Ljubljana!

 

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
oprema za bazen, bazenska oprema
ZEMLJEVID