Keramični bazeni – zunanji in notranji bazeni iz keramike Compass in Premium

V našem podjetju smo strokovnjaki za zunanje in notranje bazene ter bazensko tehniko. V ponudbi boste našli bazene, kot so keramični bazen ter poliestrski, zidani in prelivni bazen. Vsi ti so lahko tako  zunanji bazeni kot notranji bazeni, čeprav so slednji manj pogosto iz poliestra. Keramični bazeni podjetja Compass, ki jih boste našli v naši pestri izbiri bazenov, so najmodernejši ter tehnološko in stilsko dovršeni. Gre za proizvajalca, ki je tudi inovator številnih tehničnih rešitev s področja bazenov in bazenske opreme.

 

Zunanji keramični bazeni   Bazeni iz keramike


Compass notranji in zunanji keramični bazeni – edinstvene oblike in večja varnost

Compass keramični bazeni so izdelki premišljenih in edinstvenih oblik. Ponujajo udobne stopnice in klopi ter police in ročaje, ki so za zagotavljanje varnosti integrirani po celotni dolžini bazena. Za večjo varnost poskrbi tudi padajoče dno bazena. Keramika za bazene pa daje tudi zanimiv estetski videz. Posebne 3D-barve vam pričarajo takšne barve vode, kot ste jih vajeni iz neokrnjenih zalivov in eksotičnih plaž. Poseben Crystalite končni sloj brez por zagotavlja odpornost na zunanje vplive in olajša čiščenje bazena. Za tiste, ki vam čiščenje bazena predstavlja nočno moro, pa predstavljamo Compasspools Vantage – samočistilni bazen, ki s pomočjo integriranih šob na dnu bazena in na stopnicah očisti bazen namesto vas. Ta sistem je idealna rešitev za hotele, apartmaje in seveda za domače notranje in zunanje bazene.


Hitro, enostavno in cenovno ugodno – vrhunski keramični bazen v 14 dneh vgrajen pri vas doma

Zunanji keramični bazen je možno vgraditi od izkopa do urejene obale v le 14 dneh. Vgradnja keramičnega bazena je dolgoročno najcenejša investicija – gradbeni stroški so minimalni, še posebej če vgradnja bazena iz keramike poteka na utrjenem terenu, kjer ni potrebe po betonski plošči. Edinstvena izvedba bazena, ojačana s keramičnim dnom, zagotavlja 10-letno garancijo na konstrukcijo bazenske školjke. Tako ojačana bazenska školjka omogoča postavitev bazena na gramozno podlago, prav tako pa omogoča tudi obsutje bazena.


Premium keramični bazeni – izberite pravega

V naši ponudbi boste našli keramične bazene, kot so Aqua, Fun in Trend. Aqua keramični bazen je primeren za manjše vrtove, za zabavo na manjšem prostoru. Primeren pa je tudi za notranji bazen. Keramični bazen Fun združuje bazen za zabavo, bazen za vaše najbližje in bazen za intenziven trening. Keramični bazen Trend pa predstavlja vaše morje na vrtu ali v dnevni sobi. Ker smo v našem podjetju povsem prepričani v kakovost površine, ki jo zagotavlja Premium keramični bazen, vam nudimo sedemletno garancij na površino vsakega bazena.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran in se prepričajte sami!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
keramični bazeni, keramični bazen, keramika za bazene, bazeni iz keramike, notranji bazeni, zunanji bazeni
ZEMLJEVID