Brezplačno finančno svetovanje

Elementum vam z brezplačnim svetovanjem pomaga pri optimiziranju vašega premoženja.


Kaj pomeni premoženjsko svetovanje?

Premoženjsko svetovanje je brezplačno svetovanje, individualen pogovor, v katerem najprej opredelimo vaše želje in pričakovanja ter opravimo finančno analizo stanja. Finančno stanje nam je v pomoč pri pripravi nadaljnjih predlogov in načrta.


Zakaj je premoženjsko svetovanje potrebno?Osebno finančno svetovanje

Nismo vsi enako dobro podkovani v znanju o ekonomiji, analizi finančnega trga in dobrih naložbah. Dovolite, da nam naši finančni strokovnjaki pomagajo z informacijami o individualni naložbeni strategiji z realnimi vrednostmi, vam pripravijo finančno analizo stanja, vam individualno svetujejo o prednostih skladiščenja plemenitih kovin v Švici. Nudijo vam informacije o minimalnem nakupu ter o uporabi in spremljanju osebnega premoženja v plemenitih kovinah preko spletne strani. S pomočjo brezplačnega svetovanja se lahko poučite o prihodnjih finančnih negotovostih na svetovnih finančnih trgih in o možnostih, kako se negotovostim lahko izognemo s skladiščenjem plemenitih kovin v Švici.


Naše svetovalce, ki vam nudijo premoženjsko svetovanje in analizo finančnega stanja, najdete po celotni Sloveniji. Delujejo na območju Ljubljane z okolico, Gorenjske, Primorske in Notranjske, Dolenjske, Savinjske, Posavske in Zasavske, Štajerske in Pomurske ter Koroške.


Finančni trg

Finančni trg pomeni sistem udeležencev v finančnem prometu in odnosov med njimi. Vključuje celoten sistem trgovanja s finančnimi instrumenti, je prostor, kjer se srečujejo investitorji in tisti s potrebo po denarju. Sestavljajo ga denarni (kratkoročno financiranje) in kapitalski trgi (dolgoročno financiranje). Finančni trg se ukvarja s prerazporeditvijo finančnih sredstev ter s tem pripomore k večji učinkovitosti ekonomije.


Analiza stanja

Analiza stanja pomeni sistematično opazovanje finančnega stanja, ugotavljanje vzrokov in posledic ter svetovanje, kaj in kako spremeniti za večjo prihodnjo blaginjo.
Finančna analiza je pomembna, da se zagotovijo potrebne informacije za nadaljnji načrt in sprejemanje novih ekonomskih odločitev.


Kdaj priporočamo brezplačno svetovanje finančnega stanja?Zlato in srebro

Nakup srebra in zlata pomeni naložbo v vašo varno prihodnost, vendar pred nakupom svetujemo brezplačno premoženjsko svetovanje. Svetovalec vam bo opravil analizo finančnega stanja, vam pomagal pripraviti finančni načrt ter vam bo svetoval pri naložbah, ki bi bile za vas najprimernejše in najugodnejše.
Na naši spletni strani lahko izpolnite povpraševanje in dodelili vam bomo brezplačnega svetovalca, ki je najbližje vašemu kraju.


Nakup zlata in srebra je enostaven, vendar priporočamo predhodno brezplačno finančno svetovanje in analizo finančnega stanja z usposobljenim premoženjskim svetovalcev. Sodelavci pri Elementumu se vam popolnoma posvetijo, upoštevajo vaše individualne želje in načrte za prihodnost ter optimiziranje vašega finančnega stanja.


Pišite nam in omogočili vam bomo brezplačno premoženjsko svetovanje ter vam določili termin s svetovalcem v vaši bližini.

Elementum | premoženjsko svetovanje, analiza stanja, finančni trg, brezplačno svetovanje, finančni svetovalci - povezave do naše spletne strani: