Vijaki – spajanje dveh ali več elementov

Vijaki so produkt vijačenja in spadajo med sornike, ki so majhni kovani elementi kovinske galaterije, ki se uporabljajo za spajanje, pozicioniranje, centriranje in varovanje položaja strojnih delov, njihova prednost pa je, da omogočajo gibanje v spojih. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank povezano s kakovostjo izdelkov, zato vam nudimo izjemno kvalitetne vijake, ki imajo širok spekter uporabe v različnih vejah industrije, zato smo prepričani, da boste imeli kakovostne elemente za končne izdelke in polizdelke. Poleg vijakov se v našem podjetju ukvarjamo z izdelavo ostalih vrst sornikov, od osi, zatičev, valjčkov in čepov po ugodni ceni, izbirate pa lahko tudi med različnimi vrstami kovic, ki nastanejo pri kovičenju od polnih in polvotlih do stopničastih. Vijačenje je priljubljen proces, ki pa ga morate, v kolikor želite dobre rezultate opravljati s kakovostnimi stroji pod nadzorom specializirane osebe z znanjem in izkušnjami.

Vijaki po meri

Vijaki – izdelavo prilagodimo vašim željam in potrebam

Vijaki tako kot valjčki ali zatiči spadajo pod sornike, ki se uporabljajo za različne delovne potrebe, odvisno od področja kjer delujete, največkrat pa jih najdemo v pohištveni in avtomobilski industriji ter v različnih gospodinjskih in delovnih aparatih ter kmetijskih strojih. Vijaki v našem podjetju niso standardizirani, kar pomeni, da se lahko pri izdelovanju prilagodimo vašim željam, idejam in potrebam ter naredimo kakovostne vijake v različnih dimenzijah. Vse kar potrebujemo je skica v tehnični dokumentaciji ali vzorcu, da bomo vedeli, kakšen vijak točno želite, seveda pa vam lahko skico tudi mi popravimo in vam svetujemo, v kolikor to želite. Kakovostni vijaki so odlična izbira v kolikor želite imeti strojne elemente, kjer je en del gibljiv okoli sornika, pomembno pa je da gibljiv del zaradi izpostavljene obrabe redno mažete, za boljše delovanje. Prepričani smo, da boste nad našimi vijaki navdušeni.

Osi po meri

Vijaki na voljo po ugodni ceni

Sorniki so majhni kovani elementi iz kovine, ki se uporabljajo predvsem za spajanje elementov - dveh ali več, obenem pa so varovalni strojni elementi, kjer je en del gibljiv okoli sorniki. Sorniki, med katere spadajo vijaki, se veliko uporabljajo za gibljive in razstavljive zveze v pohištveni industriji, saj so pomemben del pri tečajih vrat, za pritrjevanje polic in ostalih stvari, obenem pa jih najdemo tudi v ostalih vrstah industrije, saj imajo širok spekter uporabe in so tako nepogrešljivi na različnih področjih. Nudimo kakovostne vijake različnih oblik, ki so narejeni iz različnih materialov, odvisno od tega, kakšne materiale uporabljate ali potrebujete za vaše delo, zato je pomembno, da nam zaupate vaše želje, saj bomo le tako lahko naredili element, ki bo primeren za vas. Verjamemo, da boste navdušeni nad kakovostjo naših vijakov, obenem pa je pomembna tudi cena, ki je strankam prijazna in z veseljem lahko poudarimo, da se vse več ljudi odloča za kakovostne vijake v naši ponudbi.

Več o čepih

Osi, zatiči, valjčki ter zakovice v podjetju Zakrajšek

Podjetje Zakrajšek Janez s.p. je malo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo sornikov, vijakov, valjčkov, osi, in čepov ter z izdelavo kovic različnih vrst od polnih in polvotlih do stopničastih in kontaktnih. Prednost našega podjetja je v velikosti, saj se lahko zaradi majhnega obsega dela posvetimo kakovosti in predvsem delamo individualno, kjer upoštevamo ideje in želje strank ter izdelamo element po naročilu. Zagotavljamo kakovostne osi, ki jih lahko poleg avtomobilske industrije uporabljamo tudi v drugih vrstah industrij od pohištvene in kmetijske pa tudi pri gospodinjskih aparatih. Naši zaposleni imajo znanje in izkušnje in verjamemo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni. Ne glede na to, iz katerega materiala bo os in za katero kovico se boste odločili, vam zagotavljamo kakovostne izdelke po ugodni ceni. Za več informacij nas kontaktirajte po telefonu ali emailu, lahko pa nas obiščete tudi osebno.

Izdelava osi po meri