V podjetju Zakrajšek izdelujemo zakovice različnih dimenzij

Zakovice so le en paradni produkt podjetja Janez Zakrajšek s.p. Uporabljajo se za krepitev različnih vrst jeklenih konstrukcij in za zagotavljanje stabilnosti v kompleksnih izdelkih v različnih gospodarskih panogah. V podjetju imamo lastne stroje za proizvodnjo zakovic, sornikov in kontaktnih kovic, ki jih izdelujemo ob popolnem upoštevanju želj naročnika. Zaradi relativne majhnosti je naše podjetje v konkurenčni prednosti, saj lahko pri izdelavi zakovic in drugih izdelkov naročilo izpolni hitro in zanesljivo, obenem pa ohrani prožnost za morebitne spremembe ali izboljšave. Ker so zakovice izjemno priljubljena metoda pritrditve v jeklarski, pohištveni in avtomobilski industriji, so naši produkti in storitve cenjeni ter iskani.

Kovice za kovičenje

V podjetju vam nudimo kovice po vaših željah

S proizvodnjo kovic se ukvarjamo že trideset let, saj je bilo podjetje ustanovljeno leta 1989. V tem času smo si pridobili številne izkušnje in bogato znanje, ki ga redno nadgrajujemo. Naši kupci cenijo družinsko predanost in prožnost, ki jo najdejo pri nas. Obenem so naši izdelki izjemno uporabni za različne industrije. Omogočajo tudi večjo stroškovno učinkovitost od varjenja ali drugih načinov spajanja. Kovice so torej poceni alternativa zvarom in lepilom. Prihranijo strošek električne energije, ki jo potrebujemo za varjenje. Pri kovičenju za razliko od varjenja ni potrebe po posebnih materialih, ki bi jih potrebovali za spoj. Ker so zakovice majhne, jih lahko prevažamo v večjih količinah in s tem prihranimo tudi stroške prevoza.

Sornik

Kovice za kovičenje ostajajo pomemben način spajanja

Kot rečeno so kovice za kovičenje eden najosnovnejših načinov spajanja različnih sestavnih delov v široki paleti izdelkov. Ker je proces sestavljanja razmeroma enostaven, to povečuje hitrost in količino proizvodnje. Kovičenje ne zahteva posebne priprave, materialov ali prostorov, zato je tudi opremljanje za ta postopek relativno preprosto in poceni. Obenem je količina odpadnega materiala majhna, kar še zvišuje končno učinkovitost. V podjetju Zakrajšek vam izdelamo kovice po vaših željah, kjer se vam popolnoma prilagodimo glede materiala, dimenzij in izgleda izdelkov. Naši produkti so izdelani iz visoko odpornih kovin in zlitin, kot so pocinkano jeklo, železo, baker ali zlitine na osnovi aluminija, kar poveča toleranco pri obremenitvah.

Naši sorniki omogočajo zanesljive in varne vijačne povezave

Medtem ko so kovičeni spoji negibljivi, pa sorniki zagotavljajo gibljive vijačne povezave. Te so pogoste v pohištveni in avtomobilski industriji. Naši izdelki so trajni in zanesljivi, vzdrževanje pa enostavno. Osnovni cilj nam je je izdelati varen, ekonomičen in preprost spoj, ki ga je mogoče brez težav montirati na mestu. Ker smo na trgu že desetletja, lahko s tem dolgim stažem jamčimo za kakovost in dolgoživost naših izdelkov. Vsi naši produkti so združljivi z mednarodnimi standardi. Spoji so zasnovani tako, da omogočajo dovolj odmika in prilagoditve ter obenem zagotavljajo varnost in natančnost. Zaradi kakovostnih materialov so odporni na rjo ter enostavni za vzdrževanje. V podjetju vam radi svetujemo tudi glede načina vzdrževanja, s katerim bodo vaši izdelki še bolj trajni.

Več informacij o sorniku

Naše kontaktne kovice in elektrode so nepogrešljive v električnih spojih

Poleg navadnih nudimo tudi kontaktne kovice ali elektrode, ki omogočajo prevajanje elektrike brez izgub. Uporabljajo se v stikalih ali drugih električnih povezavah. Vsi naši izdelki so izdelani v različnih oblikah in strukturah glede na potrebe vaše proizvodnje. Na voljo so v različnih materialih, polnjenjih ali gravurah. Če še niste popolnoma prepričani, kakšen izdelek potrebujete, vam bomo radi pomagali z nasveti in predlogi. Naši sodelavci vas pričakujejo prek telefona, elektronske pošte ali kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Tam najdete tudi dodatne informacije o ponudbi ter številne fotografije z vzorčnimi izdelki. Najboljšo predstavo pa si boste ustvarili, če nas obiščete v delavnici v Črnučah ali kateri od prodajnih pisarn po Sloveniji. Zagotovite si trajno kakovost po primerni ceni in nam pošljite vaše povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili s prilagojeno ponudbo. Veselimo se vašega klica!