Kovice so kakovosten produkt

Kovice so produkt kovičenja, ki spada med najstarejše poznane tehnike spajanja dveh elementov ali več in je še danes izjemno priljubljeno, kar dovolj govori o kvaliteti tehnike in njeni široki uporabi. Kovice imajo številne prednosti v primerjavi s spoji pri ostalih tehnikah spajanja, saj se z uporabo kovic izognemo temperaturnim vplivom in deformacijam, ki lahko nastanejo pri drugih oblikah spajanja, kot je varjenje, zato se vse več ljudi odloča za kovičenje. Nudimo vam različne vrste kovic za kovičenje, od polnih, polvotlih in stopničastih do kontaktnih kovic, ki se uporabljajo v stikalnih sistemih. Poleg kovic se v našem podjetju ukvarjamo tudi s prodajo sornikov, osi, valjčkov in čepov, ki zagotavljajo gibljive spoje in verjamemo, da boste navdušeni tako nad kvaliteto kot nad ceno naših izdelkov, obenem pa se zaradi majhnega obsega dela vsaki stranki posvetimo individualno in ji pomagamo z nasveti in idejami.

Kovice za kovičenje

Kovice imajo širok spekter uporabe

Kovice so odlična rešitev in ena najbolj kakovostnih oblik spajanja, prednost kovičenja pa je predvsem v tem, da lahko spaja dva ali več elementa, ki sta si lahko med seboj podobna ali različna. Kovice uporabljamo v različnih industrijskih panogah, saj imajo širok spekter uporabe, tako da je zgolj od vaše uporabe odvisno, katere kovice boste izbrali. Spoj s kovicami lahko prenaša del obremenitve s tornimi silami med stičnimi povšrinami kovičenih delov, obenem pa se izognemo različnim deformacijah, kar pomeni, da imamo na voljo kakovostne elemente za končne izdelke. Katero kovico boste izbrali je odvisno od tega na katerem področju delujete in predvsem, katere materiale uporabljate, prepričani pa smo, da boste navdušeni tako nad nerjavečimi kovicami kot nad kovicami iz drugih materialov. Nudimo vam različne debeline kovic, za več informacij pa smo vam na voljo po telefonu ali emailu. 

Pridobite več informacij o debelini kovic

Kovice – različne vrste za različne namene

V našem podjetju imamo na voljo različne vrste kovic, odvisno od tega, katere materiale uporabljate in za kakšne namene jih potrebujete. Najbolj prodajan element so zagotovo polne kovice, ki prenesejo največje obremenitve in se uporabljajo tako za stavbne elemente kot dekorativne namene, po želji stranke pa lahko polne kovice tudi narebričimo.  Polvotle kovice za kovičenje so podobne polnim, s to razliko, da imajo na spodnjem delu stebla luknjo in prenesejo manjše obremnitve, vendar omogočajo lažje kovičenje, spajamo pa lahko vse materiale od keramike, usnja, papirja, gume in kartona. Stopničaste kovice v večini primerov izdelujemo iz železa, v kolikor želite pa vam jih izdelamo tudi iz bakra, medenine in aluminija. V kolikor želite, imamo na voljo tudi kontaktne kovice in elektrode, ki kontrolirajo tok energije v električnih tokokrogih in se uporabljajo v stikalnih sistemih za prenos električne energije, pomembno pa je, da so kovice trdne in odporne na korozijo, saj tako lažje zagotovijo optimalno toplotno in električno prevodnost.

Debelina kovic

Kovice za kovičenje po ugodni ceni

V podjetju Zakrajšek Janez s.p. imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelovanja kovic za kovičenje, obenem pa poleg različnih vrst kovic izdelujemo tudi sornike, osi, čepe in valjčke, ki imajo gibljive spoje in tako širok spekter uporabe. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno, upoštevamo njene želje in ideje, ter jih nadgradimo z našim znanjem in svetovanjem. Izbirate lahko med različnimi vrstami kovic za kovičenje iz različnih materialov od nerjavečih kovic do polnih, polvotlih in stopničastih kovic različnih dimenzij, na voljo pa imamo tudi kontaktne kovice, ki prevajajo elektriko. Prepričani smo, da boste z našimi kovicami in ostalimi izdelki izjemno zadovoljni in verjamemo, da vas bo prepričala tudi cena, saj so vse kovice v naši ponudbi na voljo po izjemno ugodni ceni. Mi smo pravi naslov za prodajo kovic in sornikov.