Izberite zanesljive in trpežne kovaške kovice podjetja Zakrajšek

Med trpežnimi kovinskimi izdelki podjetja Janez Zakrajšek s.p. so zanesljive kovaške kovice, sorniki in elektrode. Kovaške kovice in druge zakovice so idealni pritrdilni elementi, ki jih lahko uporabite v izdelkih, kjer je zaželena visoka stopnja zanesljivosti in trdnosti. Zagotavljajo trajno zaščito pred poškodbami ali spremembami, pa tudi temperaturnimi ali vremenskimi vplivi. Zato so naše kovaške kovice, sorniki in drugi izdelki še posebej uporabni v pohištveni in avtomobilski industriji. Kovaške in druge kovice so uporabne tudi pri sestavljanju orodja in naprav. Tipično so oblikovane v obliki gobe, kjer ozek rep podpira široko glavo. V našem majhnem podjetju se že trideset let ukvarjamo s proizvodnjo kovaških zakovic in ostalih kovinskih izdelkov, ki so izjemno cenjeni pri naših strankah. Zaradi naše majhnosti se namreč odlikujemo po visoki prožnosti in prilagodljivosti, kar se odraža tudi pri naročilih.

Kovice za kovače

Če iščete trajne in kakovostne ograjne kovice, smo pravi naslov za vas

Naše ograjne kovice in druge kovinske izdelke odlikuje stroškovna učinkovitost in trajnost. Trdni pritrdilni elementi, kot so ograjne kovice, so med najcenejšimi na trgu. Vendar pa njihova nizka cena nikakor ne vpliva na njihovo učinkovitost. Pomenijo dobrodošlo alternativo varjenju in lepljenju spojev v različnih postopkih montaže. Zaradi specifičnih lastnosti kovičenja je ta postopek še vedno najbolj pogost v številnih industrijskih panogah. Pomaga ohranjati visoko kakovost in obenem zmerne proizvodne stroške, zaradi česar je kovičenje stroškovno učinkovito pri sestavljanju elementov. S pridom ga uporabljajo v avtomobilski, pohištveni in orodjarski industriji. Poleg tega razmeroma nizka teža izdelkov, kot so sorniki in zakovice, zagotavlja nizke stroške prevoza, tudi če je treba prevažati velike količine.

Več o ograjnih kovicah

Izdelujemo kontaktne kovice elektrode za elektroindustrijo

Elektrode in kontaktne kovice se uporabljajo v elektroindustriji. Njihova edinstvena prednost je, da lahko brez izgub prenašajo električni tok, zaradi česar so nepogrešljive v stikalih, relejih in stikalnih napravah, pa tudi sistemih informacijske tehnologije. V našem podjetju smo zaradi majhnosti vedno pripravljeni proizvodnjo prilagoditi željam naročnika, kar je naša velika prednost. Izdelamo vam torej izdelek, ki ga potrebujete in vam bo najbolj koristil. V treh desetletjih naših izkušenj smo se prepričali, da naši izdelki povečujejo proizvodnjo pri naših strankah, saj spodbujajo k večji učinkovitosti podjetij. Zakovice so enostavne za uporabo in za namestitev ne potrebujejo specializiranih postopkov ali opreme. Za njihovo namestitev se večinoma uporabljajo hidravlična orodja ali ročna kladiva, kar omogoča hitro sestavljanje izdelkov in pomaga znižati proizvodne stroške.

Kovice za ograje

Kovičenje je postopek, ki se prilagaja naročniku

S kovičenjem lahko resnično dosežemo rezultat, ki je pisan na kožo naročniku in upošteva njegove želje. V podjetju izdelujemo več različnih kovic za široko paleto industrij in namenov. Nekatere vrste lahko imajo ovalno glavo, njihovi premeri pa so od 1 do 7 milimetrov. Lahko so polne, polvotle ali stopničaste, narejene iz raznih materialov. Na voljo so tudi  v različnih izvedbah in slogih, ki ustrezajo dekorativnim potrebam, če so te za naročnika zelo pomembne. Tudi njihove dolžine so prilagodljive. Ker so narejene iz trpežnih kovin, kovice po navadi ohranijo svojo strukturo tudi med uporabo. Ko so enkrat nameščene, bodo zdržale več let. V podjetju imamo dolgoletne izkušnje in vam bomo glede naročila pravih kovic za vaš izdelek radi svetovali.

Več o kovičenju

Povpraševanje po kovicah za kovičenje lahko oddate preko naše spletne strani

Na naši spletni strani najdete podrobne opise izdelkov iz naše ponudbe: kovic za kovičenje, sornikov ter elektrod. Če imate še dodatna vprašanja, nam jih pošljite preko kontaktnega obrazca, kjer lahko tudi oddate povpraševanje. Lahko nas tudi pokličete ali obiščete v naših lastnih proizvodnih prostorih v Črnučah. Vabljeni, da nas kontaktirate s svojimi željami in zahtevami. Prepričani smo, da vam bomo lahko ugodili in vam pripravili prilagojeno ponudbo po vaših pričakovanjih.