Koliko stane gradnja hiše in še več drugih informacij

koliko stane gradnja hiše v Z500
Vas zanima, koliko stane gradnja hiše in kakšni dodatni stroški vas pri gradnji hiše lahko doletijo? Brez skrbi, sedaj lahko dobite vse informacije koliko stane gradnja hiše in o celotnem postopku na naši spletni strani. Seveda smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.


Vas zanima, koliko stane gradnja hiše pri nas?


Ali vas zanima, koliko stane gradnja hiše, če nimate neomejenega proračuna? V podjetju Z500 se v celoti posvetimo vašim željam, vi pa ste z vašo angažiranostjo v celoti vpleteni v postopek gradnje hiše. Tako so nepotrebni stroški preteklost. Poleg klasične in montažne gradnje vam ponujamo tudi možnost gradnje pasivne hiše, ki je izjemno varčna in samozadostna. Taka gradnja pasivne hiše je primerna predvsem za obvladovanje dolgoročnih stroškov, saj je izjemno varčna in energetsko varna. Koliko stane gradnja hiše na pasiven način si lahko ogledate na naši spletni strani.


Koliko stane gradnja hiše na klasičen način ali na montažen način?


Montažna gradnja je odlična za tiste, ki si želite takoj vseljivo hišo. Taka montažna gradnja je namreč hitra, izjemno ugodna in končana hiša je nemudoma vseljiva. Poleg montažne gradnje vam ponujamo tudi klasično gradnjo stanovanjske hiše. Taka klasična gradnja stanovanjske hiše je malenkost daljša in dražja, vendar je na koncu rezultat trdna in trpežna hiša z dolgo življenjsko dobo.


Montažna gradnja hišeSeveda vam ponujamo tudi druge alternativne tipe gradenj hiš. Pri nas si lahko izberete tudi različne lesene gradnje ali gradnjo pasivne hiše. Lesena gradnja je okolju prijazna in tudi energetsko varčna, saj je les naraven material in diha. Koliko pa pravzaprav stane gradnja take hiše? Brez skrbi, je izjemno ugodna in kakovostna. Gradnja pasivne hiše je odlična za obvladovanje dolgoročnih stroškov, saj porabo energije zmanjša na minimum in je samozadostna. Koliko stane gradnja hiše takšnega tipa pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

O najlepših hišah v Sloveniji: www.vsi.si/z500si-inpro-23-doo/najlepse-hise-v-sloveniji

CENIK GRADNJE HIŠE