Montažna hiša: cena pritlične ali atrijske lesene montažne hiše je več kot ugodna


Montažna hiša v zadnjih letih pridobiva na veljavi. Mnogi so namreč v montažnih hišah prepoznali pravi potencial, saj so montažne hiše estetsko privlačne in udobne za bivanje. Cena montažne hiše je v primerjavi s klasično gradnjo veliko bolj ugodna, kar je še eden izmed razlogov, zakaj se toliko družin odloča za montažno gradnjo. Pritlične montažne hiše, privlačne atrijske montažne hiše, majhne ali velike montažne lesene hiše - možnosti so skoraj neomejene. Če ste tudi sami mnenja, da lahko montažna hiša postane vaš novi dom, potem ste na pravem mestu. Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. V naši ponudbi boste našli več kot 650 projektov. Kvaliteta izdelanih tipskih projektov je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. Montažna hiša z našim tipskim projektom vas bo navdušila. Pri izdelavi projektov nas vodijo načela ekonomične gradnje, bivanja, energetske varčnosti, estetike in funkcionalnosti. Če se zanimate za montažne hiše, pritlične, atrijske ali vrstne, vas vabimo, da nas kontaktirate. Ponujamo vam ugodno ceno projektov. Pri Z500 pa ne boste dobili samo kvalitetnega projekta za montažo hišo, pomagali vam bomo urediti vse formalnosti v zvezi z gradnjo, svetovali vam bomo pri možnostih financiranja gradnje vaše montažne hiše in tudi pri sami izvedbi gradnje.

NUDIMO TUDI NIZKOENERGIJSKE HIŠE

Cena montažne hiše v primerjavi s klasično gradnjo

Cena montažne hiše je v primerjavi s klasično gradnjo veliko bolj ugodna, kar je ena od prednosti, ki jih ponujajo montažne hiše. Montažne hiše so tudi energetsko varčne, še posebno, če se odločite za leseno montažno hišo, ki ima odlične izolacijske lastnosti. Cena lesene montažne hiše se bo dolgoročno še bolj izplača, kajti stroški bivanja in porabe energije za ogrevanje bodo v leseni montažni hiši izredno nizki. Podatki kažejo, da naj bi bili stroški bivanja v montažni hiši v povprečju do kar 50 odstotkov nižji kakor v klasično grajenih hišah. Ne le ugodna cena montažne hiše, veliko je prednosti, ki jih ponuja. Ena izmed njih je zagotovo hitrost gradnje. V montažno hišo, ki jo lahko dobite po ugodni ceni, se lahko zelo hitro vselite. Cenovno ugodna montažna hiša, še posebno če se odločite za leseno montažno hišo, je okolju in uporabniku prijazna hiša, ki vam nudi veliko udobje bivanja.

Cena montažne hiše


Pritlične montažne in atrijske montažne hiše ter ostala ponudba projektov

Če se zanimate za nakup montažne hiše, vas vabimo, da nas kontaktirate in si ogledate naše tipske projekte montažnih hiš. Smo ponudnik z največjim številom tipskih projektov v Sloveniji. Našim strankam ponujamo tudi dodatne in nadstandardne usluge v zvezi z gradnjo montažne hiše. Prav tako pa strankam ponujamo tudi vso dokumentacijo in storitve v zvezi z gradnjo družinskih hiš po načelu »vse na enem mestu«. Našo ponudbo projektov širimo v skladu z najnovejšimi trendi zasnovanih projektov družinskih montažnih hiš. Naša ponudba projektov montažnih hiš je zelo pestra in raznolika, od pritličnih in atrijskih montažnih hiš pa vse do dvojčkov in vrstnih hiš. Obiščite našo spletno stran in se sami prepričajte. Mogoče spoznate, da je prav naš projekt za pritlično montažno hišo ali atrijsko montažno hišo projekt vaših sanj.

Montažne hiše


Montažne lesene hiše po vaši meri in ugodni ceni

Naša ponudba tipskih projektov vključuje različne montažne hiše, med drugim tudi lesene montažne hiše. Projekt lahko prilagodimo vašim željam in zahtevam, saj je naš, kakor tudi vaš cilj, ustvariti popolno montažno leseno hišo. Cena montažne hiše je zelo ugodna, o čemer priča tudi naš cenik. Lesena montažna hiša je okolju prijazna, bivanje v njej pa udobno. Preverite cene montažne hiše na naši spletni strani.

OGLEJTE SI MODERNE LESENE HIŠE


Stroški gradnje montažne hiše so nizki

Vse, kar morate vedeti o tipskih projektih montažnih hiš in ceni, lahko dobite tako, da nas kontaktirate ali pa obiščete našo spletno stran. Z veseljem vam bomo posredovali vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati o gradnji atrijske ali pritlične lesene montažne hiše.