Zidane hiše na ključ vam prihranijo veliko časa in skrbi

Gradnja zidane hiše na ključ ima številne prednosti. Zagotovo je največja prednost takšne gradnje dejstvo, da vam ni potrebno za vsako gradbeno fazo iskati različnih izvajalcev. Ko najamete izvajalca za gradnjo hiše na ključ se on dogovarja z različnimi podizvajalci, ki izvajajo različna gradbena dela. Tako prihranite vaš čas in denar, saj so takšne storitve vedno cenovno ugodnejše, če jih prepustite enemu podjetju namesto večim. Gradnja zidane hiše na ključ poteka v petih gradbenih fazah. Prva faza je priprava terena za postavitev temeljev vaše zidane hiše na ključ in postavitev temeljne plošče na kateri bo objekt stal. Druga gradbena faza je izvedba kletnih prostorov, če jih želite imeti ali gradnja etaž. Tretja faza je izdelava strehe. Četrta faza je gradnja sten in tlakov, namestitev toplotne in zvočne izolacije, vodovodne in ogrevalne napeljave, vgradnja oken in vrat. Zadnja peta faza je polaganje stenskih in talnih oblog in razna steklarska ter slikopleskarska dela.

Zidane hiše na ključ cenaGradnja zidane hiše

Cena zidane hiše na ključ je odvisna od veliko različnih dejavnikov


Cena zidane hiše na ključ
je odvisna od velikosti, vrste gradnje, uporabljenih materialov in seveda od izvajalca. Zidana hiša na ključ je pomeni, da je narejena do pete faze. Zidana hiša na ključ je ob zaključku dogovorjenih del pripravljena za vselitev. Če se odločite za nakup zidane hiše na ključ se vse podrobnosti glede izvedbe dogovarjate z enim podjetjem kar vam prihrani kar nekaj časa in usklajevanj. Pri nakupu zidane hiše na ključ je cena vnaprej določena in ni ob zaključku oziroma prevzemu nobenih dodatnih stroškov.


Nizkoenergijska zidana hiša nudi velik prihranek energije za ogrevanje in hlajenje


Nizkoenergijska zidana hiša
na ključ mora biti zgrajena premišljeno in natančno. Nizkoenergijska hiša na ključ ima majhno porabo energije zaradi dobre toplotne izolacije in zaradi lege zidane hiše. Nizkoenergijska zidana hiša na ključ mora biti pozicionirana tako, da je izkoristek sončne energije najboljši. To dosežemo tako, da so velika okna vgrajena na sončni strani, na nasprotni senčni strani pa so nameščena majhna.

Cene montažnih garaž:https://www.vsi.si/z500si-inpro-23-doo/montazne-garaze-cene

NAJLEPŠE HIŠE V SLOVENIJI

KAKO NAROČITI PROJEKT ZIDANE HIŠE?