Pasivna hiša prihrani pri energiji in stroških ogrevanja


Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu, kjer lahko najdete vse vrste montažnih hiš različnih velikosti in oblik, v zadnjem času so še posebej pogoste pasivne hiše. Pasivna gradnja je gradnja prihodnosti, ki se uveljavlja v zadnjih letih in zagotavlja kvalitetno gradnjo montažnih hiš. Kvaliteta izdelanih pasivnih hiš na ključ je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami, obenem pa strankam ponujamo visoko kvalitetne vizualizacije ter sodobne dodatne usluge. Pri izdelavi pasivnih hiš nas vodijo načela ekonomične gradnje, bivanja, energetske varčnosti, estetike in funkcionalnosti.

Pasivna hiša na ključ
Pasivna hiša - načrtovanje je ključnega pomena


Kaj sploh je pasivna hiša? Pasivna hiša je optimalno energijsko varčni objekt, ki izkorišča obnovljive vire iz okolice in za delovanje porabi izjemno malo energije, obenem pa je izpust emisij CO2 v okolico neznaten, saj za ogrevanje ne potrebujemo fosilnih elementov. Pri pasivni gradnji je zelo pomembno načrtovanje, saj boste le tako optimalno izkoristili obnovljive vire. Pri gradnji pasivne hiše je ključna orientacija le-te, saj le ob pravilni orientaciji pasivne hiše lahko izkoriščamo sončno energijo. Pri pasivni montažni hiši je enako pomembno shranjevanje sončne energije, za kar so najboljši masivni materiali, temperatura pa je v prostoru izravnana skozi cel dan. Seveda pa ne smemo pozabiti na primerno toplotno izolacijo, obliko zgradbe in okna ter vrata, saj se največ energije pri pasivni hiši pridobi skoi steklene površine.

Pasivna gradnja hiše
Pasivna gradnja je gradnja prihodnosti


V zadnjem času je moč zaznati občuten porast pasivnih hiš in prepričani smo, da je pasivna gradnja gradnja prihodnosti. Čeprav gre pri pasivni gradnji na začetku za malenkost višji strošek, se ta strošek izniči že zelo kmalu, saj vsako leto privarčujemo veliko količino denarja pri ogrevanju. Poskrbite za okolje v katerem živite tudi vi in se odločite za pasivno gradnjo. V kolikor imate glede pasivnih hiš na ključ kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Atrijske montažne hiše na ključ: https://www.vsi.si/z500si-inpro-23-doo/atrijske-montazne-hise-na-kljuc

ZIDANE HIŠE

NADSTROPNE HIŠE