Hiša na ključ - vi izberete vaš sanjski dom, mi ga naredimo


Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na ključ na slovenskem trgu, ki ga odlikuje kvalitetna ponudba hiš na ključ vseh vrst in oblik, narejenih iz različnih materialov. V naši ponudbi lahko izbirate med 650-imi projekti, od montažnih do zidanih hiš na ključ, v zadnjem času pa so še posebej priljubljene pasivne hiše na ključ, ki dobro izkoriščajo sončno energijo in s tem zmanjšajo toplotne izgube in stroške ogrevanja. Ne glede na to, za katero hišo na ključ se boste odločili vam lahko zagotovimo ugodno ceno montažnih hiš na ključ in prepričani smo, da boste tudi vi našli vašo sanjsko hišo.

Hiše na ključ cene
Hiša na ključ - od dovoljenja do gradnje


V našem podjetju smo specializirani za gradnje montažnih hiš na ključ različnih vrst in oblik. Kaj sploh pomeni hiša na ključ? Kratko in enostavno povedano, vi nam zaupate svoje želje, mi pa vam zgradimo hišo, ki je pripravljena za vselitev. Pri hiši na ključ poskrbimo za vsa dovoljenja in dokumentacijo, načrte in seveda gradnjo hiše na ključ. Delo opravimo hitro in predvsem kvalitetno, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Po končanem delu vam v roke predamo ključ, ki odpira vrata vaše sanjske hiše na ključ. Sliši se sanjsko, kajne? Obiščite nas.

Montažne hiše na ključ cene
Montažne hiše na ključ - izberite si svojo


V zadnjem času je poleg zidanih hiš na ključ veliko povpraševanja po montažnih hišah na ključ. Montažne hiše na ključ so izjemno priljubljene zaradi nizke cene, a to ne pomeni, da ste prikrajšani pri kvaliteti. V kolikor želite, se lahko odločite za pasivno montažno hišo na ključ, ki bo kot vir toplote izkoriščala sončno energijo, vi pa boste privarčevali pri stroških ogrevanjih in skrbeli za okolje. Kontaktirajte nas in si zagotovite svojo sanjsko montažno hišo na ključ.

MONTAŽNE GARAŽE CENE

MODERNE HIŠE