Cena gradnje hiše - ali že poznate vse stroške gradnje hiše?

Cena gradnje hiše je lahko velik finančni zalog, vendar pa gre za dolgoročno investicijo, ki je vsekakor vredna svoje cene. Če govorimo o ceni gradnje hiše moramo upoštevati, da je danes na trgu veliko različnih vrst hiš, zaradi česar se bistveno razlikujejo tudi njihove cene. Nekatere vrste so znane po svoji ugodni ceni, medtem ko je potrebno v druge vrste hiš vložiti nekaj več sredstev. Stroški gradnje hiše so med drugim odvisni tudi od izbire materialov, velikosti nove hiše in zahtevnosti izvedbe. V podjetju Z500 vam svetujemo, da se pred gradnjo seznanite z vsemi potrebnimi stroški in si tako izračunate, koliko finančnih sredstev imate na voljo in koliko bi vas stala gradnja nove hiše. Izgradnja hiše je nekaj, za kar se ne odločamo vsak dan - ker gre za dolgoročno investicijo, je ključnega pomena tudi dober načrt.

Gradnja hiše cenastroški gradnje hiše

Stroški gradnje hiše po gradbenih fazah

Pri izračunu stroškov gradnje hiše se je najbolje osredotočiti na posamezne gradbene faze. V prvi gradbeni fazi je potrebno pripraviti izbrano zemljišče. V drugi fazi nadaljujemo z gradnjo temeljev, nakar se ustavimo pri tretji fazi, ki od nas zahteva največ finančnih sredstev. Gre za gradbeno konstrukcijo, ki predstavlja kar 70% celotne investicije. Sledi ji samo še četrta faza, v kateri izvedemo tudi instalacije. Med stroške gradnje hiše je potrebno prišteti še zunanjo ureditev hiše. O ceni gradnje hiše se lahko pogovorite tudi s strokovnjaki iz podjetja Z500, kjer izvajamo tudi gradnje nizkoenergijskih hiš.

PREVERITE NAJLEPŠE HIŠE V SLOVENIJI

Gradnja hiše - cena in izračun vseh stroškov

Cena gradnje hiše je pomembna informacija, s katero se moramo seznaniti preden se odločimo za gradnjo. V podjetju Z500 nas lahko povprašate o ceni gradnje hiše in o gradnji pasivnih hiš, saj bodo naši strokovnjaki svoje izkušnje z veseljem delili tudi z vami. Več na naši spletni strani: http://www.z500.si/.