Lesene hiše za pristen stik z naravo po ugodni ceni

Masivne lesene hiše na ključ
Podjetje Z500 s sedežem v Mariboru je na slovenskem trgu znano kot največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš, med katere spadajo tako lesene hiše kot različne pasivne montažne hiše in zidane hiše. Pri izdelavi lesenih hiš nas vodijo načela ekonomične gradnje, bivanja, estetike, funkcionalnosti in predvsem energetske varčnosti, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Našim strankam poleg lesenih hiš ponujamo tudi dodatne nadstandardne usluge v zvezi z gradnjo lesenih hiš po načelu vse na enem mestu, kar pomeni, da ob naročilu lesene hiše na ključ dobite vse, od začetnih papirjev in dovoljenj do načrta in končne gradnje. Za več informacij obiščite cenik lesenih hiš na spletni strani.


Lesene hiše - kvaliteta in ugodna cena


Naše podjetje odlikuje največja ponudba kvalitetnih tipskih projektov, med katere spadajo tudi lesene hiše, saj imamo v svoji ponudbi več kot 650 projektov. Nudimo različne vrste lesenih hiš, od montažnih do masivnih lesenih hiš in prepričani smo, da bo vsak našel idealno hišo zase. Poleg kvalitete nudimo za vse naše lesene hiše tudi ugodno ceno, ki je seveda odvisna od več dejavnikov, kot so material, velikost, oblika in ostale stvari. Vsi naši tipski projekti lesenih hiš so vidni na spletnem ceniku, kjer si lahko izberete svojo idealno družinsko leseno hišo, kjer se boste počutili varno, udobno in sproščeno.


Lesena hiša cenikLesene hiše - za več informacij obiščite spletni cenik


Pestra izbira in ugodna cena lesenih hiš nas navdaja z upanjem, da se boste tudi vi pridružili našim zadovoljnim strankam in na spletnem ceniku izbrali vašo sanjsko leseno hišo na ključ. Prepričani smo, da boste z gradnjo lesene hiše izjemno zadovoljni, prav tako pa bodo zadovoljni vaši najbližji. V kolikor imate glede masivnih lesenih hiš ali cenika kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate ali se oglasite osebno v naših prostorih.

NAJLEPŠE HIŠE V SLOVENIJI

HIŠE Z GARAŽO