Energetsko varčne hiše - prijazne do okolja in vaše denarnice

Energetsko varčne hiše predstavljajo nov standard kakovostne gradnje. Večina strokovnjakov se tako strinja, da so energetsko varčne hiše objekti prihodnosti, kar potrjuje tudi dejstvo, da se vse več ljudi odloča za energijsko varčne hiše. Morda to sicer ni najcenejša gradnja hiše ob sami investiciji, zagotovo pa so varčne hiše najboljša izbira na dolgi rok. Dolgoročni prihranek, ki si ga lahko zagotovite s postavitvijo energijsko varčne hiše, je namreč lahko ogromen.


Opredelitev energetsko varčne hiše


Pri postavitvi varčne hiše morate biti previdni in se prepričati, da vam lahko izbrani ponudnik resnično zagotovi objekt, ki bo ustrezal vsem predpisom glede tega, kakšne naj bi bile energetsko varčne hiše. Podrobnejši kriteriji so opredeljeni v Pravilniku o učinkoviti rabi energije v stavbah. Tako morajo energetsko varčne hiše med drugim ustrezati kriterijem glede toplotne zaščite, ogrevanja in hlajenja objekta, priprave tople vode ipd. Varčna hiša mora imeti poleg tega zagotovljene vire obnovljive energije.


Kako do lastne varčne hiše?


V podjetju Z500 vam pomagamo do lastne varčne hiše, med drugim pa vam pomagamo tudi pri pridobitvi dovoljenja za montažne garaže (cene, ki vam jih ponujamo, so izredno ugodne). Naši glavni cilji pri izvedbi projektov so ekonomičnost, funkcionalnost, estetika in energetska varčnost. Obenem pa poskrbimo, da bo vaša varčna hiša tudi optimalno varna hiša, zaščitena pred vdorom vlomilcev in pred drugimi nevšečnostmi. Zavedamo se namreč, da je šele povsem varna hiša takšna, v kateri se lahko počutite udobno in sproščeno. Energetsko varčne hiše so na voljo pri naših partnerjih v različnih velikostih in izvedbah. To so lahko denimo atrijske montažne hiše na ključ ali večnadstropni objekti, odločite pa se lahko tudi za postavitev moderne lesene hiše, ki je še posebej priljubljena izbira, ko gre za t. i. vikend hiške. Zaupajte nam svoje želje in poiskali bomo rešitev za gradbeno dovoljenje in ostals storitve, ki bo v celoti ustrezala ideji glede vašega sanjskega doma, ki bo prijazen do okolja, obenem pa bodo stroški bivanja v njem izredno nizki.

ATRIJSKE MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ

KAKO NAROČITI PROJEKT HIŠE?

varčne hiše Z500energetsko varčne hiše Z500