Gradnja hiše - kvaliteta je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami


Gradnja hiše cenikPodjetje Z500, ki ima sedež na Biljah 12 v Mariboru se ukvarja z gradnjo hiš in je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. Našo gradnjo hiš odlikuje največja ponudba tipskih projektov, kvaliteta izdelanih projektov pa je v skladu z najnovejšimi trendi in tehnologijami. Izbirate lahko med različnimi gradnjami hiš po ugodni ceni, obenem pa nudimo gradnjo montažnih hiš po fazah. Skozi proces gradnje hiš nas vodijo načela ekonomične gradnje in energetske varčnosti, kar pomeni da so stroški med in po gradnji hiše izjemno majhni. Prepričani smo, da bo v našem podjetju vsak našel primerno hišo zase.


Gradnja hiše v podjetju Z500 - več kot 650 različnih projektov


V našem podjetju smo specializirani za gradnje hiš po ugodnih cenah in nudimo pestro izbiro tipskih hiš. Izbirate lahko med 650 različnimi projekti po strankam prijazni ceni. Pri gradnji hiše uporabljamo kvalitetne materiale, vodijo pa nas načela ekonomične gradnje hiš, bivanja, energetske varčnosti, estetike in funkcionalnosti. Smo eno redkih podjetij, ki vam poleg gradnje hiše pomagamo urediti tudi vse formalnosti v zvezi z gradnjo in vam svetujemo pri pridobivanju financiranja gradnje vaše montažne hiše. Oglejte si naš spletni cenik tipskih hiš in izberite svojo sanjsko hišo ter privarčujte pri kasnejših stroških.


Gradnja hiše po ugodni ceni - obiščite nas


Poleg izjemne kvalitete gradnje hiš smo poznani po tem, da nudimo idealno razmerje med kvaliteto in ceno gradnje hiš po fazah. Našim strankam ponujamo nadstandardne usluge v zvezi z gradnjo hiše ter vso dokumentacijo po ugodni ceni. Naše načelo je vse na enem mestu, kar vam izjemno olajša delo in vam prihrani čas ter denar. V kolikor imate glede gradnje hiše po ugodni ceni kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po telefonu ali emaila, lahko pa se oglasite osebno v našem podjetju.

ENERGETSKO VARČNE HIŠE

KAKO NAROČITI TIPSKI PROJEKT HIŠE?

Gradnja hiše po fazah