Moderne lesene hiše - vikend hiše iz lesa prepletajo estetiko in udobje

Moderne lesene hiše združujejo tradicijo in domačnost s sodobnimi principi gradnje. Tako lahko v zadnjih letih opazujemo obujeno zanimanje za moderne lesene hiše, ki jih je mogoče postaviti v različnih velikostih, verjetno najbolj priljubljene pa so lesene vikend hiše.

lesene vikend hiše Z500moderne lesene hiše Z500
Razlogi za postavitev moderne lesene hiše


Cena lesene hiše je v povprečju nižja od klasične gradnje, tudi če gre za lesene hiše na ključ, ki omogočajo hitro vselitev in vam prihranijo čas, ki bi ga morali sicer porabiti za aktivno sodelovanje pri postavitvi objekta. Najcenejša gradnja hiše je običajno prav gradnja lesene hiše. Cena pa ni edino, s čimer se lahko pohvalijo moderne lesene hiše. Les je znan kot izvrsten izolator, zato so to lahko tudi energetsko varčne hiše. Če vam ni vseeno za okolje, je smiselno razmisliti o postavitvi lesene hiše, cena oziroma mesečni stroški bivanja pa so lahko v takšnih objektih nadpovprečno nizki. Vsekakor je treba omeniti tudi izredno visoko kvaliteto bivanja, ki jo ponujajo moderne lesene hiše - les namreč diha in zagotavlja tudi zdravo bivanje.


Lesene vikend hiše vas bodo navdušile


V podjetju Z500, največjem ponudniku tipskih projektov na slovenskem tržišču, smo vam med drugim na voljo tudi za postavitev moderne lesene hiše na ključ ali do dogovorjene faze. Naši tipski projekti so izredno kvalitetni, v ponudbi pa najdete več kot 650 različnih projektov, med katerimi boste zagotovo našli rešitev, ki je kot nalašč za vas. Ena od zelo priljubljenih izbir ta hip so denimo atrijske montažne hiše na ključ. Naše lesene vikend hiše, ki so prav tako deležne veliko zanimanja, navdušujejo s svojo estetiko, funkcionalnostjo, in varčnostjo, zelo ugodna pa je tudi cena lesene hiše. Lesene vikend hiše so na voljo v različnih velikostih, pri projektih pa je možna tudi izvedba v zidani tehnologiji. Pomagamo vam pri urejanju vseh formalnosti, povezanih z gradnjo, in vam zagotovimo osebno svetovanje glede izvedbe in možnosti pridobivanja financiranja gradnje.

Več o atrijskih montažnih hišah na ključ:www.vsi.si/z500si-inpro-23-doo/atrijske-montazne-hise-na-kljuc

ENERGETSKO VARČNE HIŠE

VEČ O GRADNJI