Lesena hiša: zelo ugodna cena izdelave in montaže prekrasne lesene vikend hiše


Lesena hiša postaja spet priljubljena, saj je veliko ljudi prepoznalo vse prednosti, ki jih nudi lesena hiša. Cena lesene hiše je v primerjavi s klasično gradnjo nižja, kar je le eden od razlogov za njeno priljubljenost. Marsikdo pa se odloči za izdelavo lesene hiše tudi zato, ker je les naraven material, zato je bivanje v leseni hiši prijetno in udobno, pa tudi okolju prijazno. Zanimanje za moderne montažne lesene hiše je v porastu, saj je montaža lesene hiše hitra in enostavna. To pomeni, da se lahko vanjo vselite zelo hitro, kar pri gradnji oziroma zidanju hiše ne velja. Ne glede na to, kaj želite, leseno vikend hišo ali moderno leseno hišo, izdelava lesene hiše je cenovno zelo ugodna. V podjetju Z500 vam ponujamo preko 650 tipskih projektov družinskih montažnih hiš, med katerimi so tudi lesene hiše, pa tudi različne pasivne montažne in zidane hiše. Na slovenskem trgu smo eden večjih ponudnikov kvalitetnih tipskih projektov. Naši tipski projekti lesenih in ostalih hiš so izdelani v skladi z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. Svojim strankam nudimo izredno kvalitetne vizualizacije in sodobne dodatne usluge.

Lesene hiše


Lesena hiša: cena, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Če se zanimate za leseno hišo, potem je podjetje Z500 pravi naslov za vas. Naša ponudba tipskih projektov lesenih hiš je bogata, med njimi boste našli različno velike hiše, od lesenih vikend hiš pa vse do velikih in masivnih modernih lesenih hiš. Izdelava lesene hiše je dostopna po zelo ugodni ceni. Pri izdelavi projektov za hiše nas vodijo načela ekonomične gradnje, energetske varčnosti, estetike, predvsem pa funkcionalnosti.

OGLEJTE SI CENIK LESENIH HIŠ


Praktično zasnovani tipski projekti lesenih hiš

Vsi naši projekti so praktično zasnovani in omogočajo popoln izkoristek prostora, ki ga imate na voljo. Projekt za leseno ali katerokoli drugo hišo lahko prilagodimo vašim željam in potrebam. Če se odločite za tipski projekt pri nas, vam bomo pomagali urediti vse formalnosti v zvezi z gradnjo, svetovali vam bomo pri možnostih pridobitve financiranja gradnje vaše lesene hiše in tudi pri sami izvedbi gradnje. Naš cilj je za vas ustvariti popolno hišo, ki bo postala vaš novi dom. Vse informacije o ceni projekta lesene hiše lahko dobite na naši spletni strani ali pa nas kontaktirajte preko telefona. Prepričani smo, da bomo našli rešitev za izdelavo in montažo vaše nove hiše.

Cena lesene hiše


Lesene vikend hiše kot iz pravljice

V našem podjetju smo za vas pripravili tudi tipske projekte za postavitev moderne lesene hiše ali pa lesene vikend hiše. Prav lesene vikend hiše so deležne velikega zanimanja, saj so estetsko dovršene, funkcionalne in varčne. Pa ne le to. Cena lesene vikend hiše je zelo ugodna. Izbirate lahko med različnimi velikostmi lesene vikend hiše ali moderne lesene hiše. Lesene vikend hiše ali velike lesene hiše, katerih izdelava je več kot ugodna, navdušujejo vse več ljudi, ki so v lesu prepoznali velik potencial. Les je znan kot odličen izolator, prav zato so lesene hiše energetsko varčne. Stroški bivanja v leseni hiši so občutno nižji, saj je les dober izolator, kar pomeni, da boste za ogrevanje in ohlajanje hiše porabili občutno manj energije. Lesene hiše omogočajo veliko kvaliteto bivanja, zato, če ste v dvomih, kakšno hišo izbrati, premislite o leseni hiši.

NAJLEPŠE HIŠE V SLOVENIJI


Izdelava in montaža lesene hiše

Les je zelo primeren material za oblikovanje in izdelovanje bivalnih prostorov. Predvsem pa je pomembno, da je okolju prijazen material. Zaradi načina gradnje je kakovost bivanja v leseni hiši zelo visoka. Les kot naravni material, poleg tega, da ponuja življenje v zdravi mikro klimi, omogoča tudi nizke toplotne izgube, majhno porabo energije in nižje stroške ogrevanja. Če se odločite za leseno hišo, zagotovo ne boste zgrešili. Izdelava in montaža lesene hiše je hitra, cena, ki jo boste plačali zanjo pa zelo ugodna.