Čoper motor in ostali potovalni motorji ter motoristična oblačila in oprema

Čoper spada med najbolj priljubljene motorje na trgu, saj je vožnja z njim zelo udobna. Čoper je lahko motor za umirjene dolge vožnje, čoper motor pa lahko vozi tudi zelo hitro in pričara nepozabljivo adrenalinsko doživetje. Potovalni motorji, kakršen je tudi čoper, so zasnovani za dolge vožnje, ki pa morajo biti predvsem udobne. Pri tem je pomembno, da je izbrana tudi primerna čoper oprema. V podjetju KMC d. o. o. se ukvarjamo s prodajo Yamaha motorjev in motoristične opreme. Če razmišljate o tem, da potrebujete nov čoper ali potrebujete kakovostno čoper opremo, potem nas obiščite v naši moto trgovini v Ljubljani. Pri nas lahko dobite tudi vso opremo za ostale motorje in motoristična oblačila po meri.

Čoper z vso obvezno opremo


Yamaha čoper - motor, ki vas bo navdušil!

Yamaha čoper motor sodi med najbolj priljubljene motorje na trgu, saj ponuja veliko več kot le običajno vožnjo z motorjem. S svojo osebnostjo, varnostjo, zanesljivostjo in udobnostjo bo navdušil še tako zahtevnega voznika motorja. Tovrsten motor je odlična rešitev za vse tiste, ki uživate v udobni vožnji, prav tako pa se ne bojite adrenalinske vožnje. Motor Yamaha je zelo zmogljiv, zato bo brez težav kos tudi najbolj zahtevnim terenom. Če se odpravljate na vožnjo z vašim novim čoperjem, ne pozabite na čoper opremo. Zmogljivi in udobni Yamaha motorji so vam na voljo v različnih modelih, zato smo prepričani, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas našli nekaj zase.


Športni motorji in motorji za dolga potovanja

V podjetju KMC d. o. o. vam ponujamo kompletno ponudbo Yamahinih izdelkov na enem mestu. Smo eden največjih ponudnikov motoristične opreme v Slovenji, v našem salonu pa si lahko poleg osnovnega Yamaha programa ogledate tudi dodatno Yamaha opremo, rezervne dele in oblačila. Poleg Yamaha programa pa vam je pri nas na voljo tudi motoristična in navtična oprema priznanih blagovnih znamk, kot so na primer: IXS, SPIDI, DRAGGIN JEANS, HEVIK, REV'IT, TSCHUL, SHIMA, NEXX, AIROH, FORMA, XPD, KAPPA, NZI, THOR, BARRACUDA, UFO PLAST, YAMALUBE, MOTUL itd. Cestni oziroma športni motorji, potovalni motorji, čoperji in rabljeni motorji - naša ponudba je pestra in raznolika. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani, še bolj pa se bomo razveselili vašega obiska v našem salonu, kjer lahko čoper motor ali katerikoli drugi motor odpeljete tudi na testno vožnjo.

čoper motor in motoristična oblačila po meri


Yamaha XV950R - motor, ki prepriča tudi najbolj zahtevne!

Izredno priljubljen model je tudi čoper Yamaha XV950R, ki je navdihnjen s preteklostjo, ustvarjen pa za prihodnost. To je motor, ki ima nizko nameščen sedež in omogoča tudi športno vožnjo, pri tem pa ohranja svoj značaj. Opremljen je z zmogljivim zračno-hlajenim, 60-stopinjskim SOHC V-2 agregatom, ima prenovljen sesalni sistem za izjemno učinkovitost, kompakten zračni filter za boljši navor. Sklopka je obložena z gumo, kar pripomore k manjši utrujenosti voznika, sedežna prevleka je v videzu jelenjega usnja, zato je tudi videz motorja eleganten. To je čoper, ki ima povečane zmogljivosti pri nizkih in srednjih vrtljajih, okvir z dvojno kletko za lahkotno in okretno vodljivost, blažilnike z nastavljivim blaženjem ter 12-litrski ergonomsko oblikovan rezervoar za gorivo. Obiščite nas in si oglejte omenjen model in ostale Yamaha motorje v živo. Prepričani smo, da boste svojega hoteli odpeljati domov nemudoma.


Ponudba opreme in oblačil

Vožnja z motorjem zahteva tudi primerna oblačila in opremo. V naši ponudbi lahko najdete kakovostna motoristična oblačila po meri in ostalo opremo, kot na primer: čelade, motoristični škornji, torbe, vizirji in spojlerji, sedežne prevleke, pripomočke za vzdrževanje in nego, motoristične nahrbtnike, pritrditvene sisteme itd. Vabljeni v našo motoristično trgovino, kjer lahko na enem mestu dobite vso čoper opremo in ostalo opremo ter oblačila.

DODATNA OPREMA ZA ČOPERJE KOT SO VIZIRJI IN SPOJLERJI