Drsna vrata - uporaba in delovanje


Zakaj se odločiti za drsna vrata? Uporaba le-teh je preprosta in hitra. Vodila za drsna vrata so zelo izpopolnjena in prav zaradi tega so še tako težka vrata lahkotna za odpiranje. Mehanizem za drsna vrata je lahko obogaten tudi z motorji za drsna vrata, ki omogočajo samodejno odpiranje vrat. Motor za drsna vrata in njegova cena sta seveda odvisna od velikosti vaših drsnih vrat, vendar pa so pogoni za drsna vrata cenovno dostopni in v zelo kratkem času povrnejo investicijo.

Vodila za drsna vrata poskrbijo za lahko odpiranje in zapiranje


Vodila za drsna vrata so lahko fiksirana v tla ali na strop, pogon za drsna vrata pa je montiran na koncu vodila za drsna vrata, kjer je vpet na vaša drsna vrata Venge. Vodila za drsna vrata si lahko izberete v različnih barvah in različnih dimenzijah, saj nam je povsem jasno, da je tudi estetika pomembna. Ko si za ločevanje novih prostorov namesto z predelnimi stenami izberete drsna vrata, si lahko s pomočjo raznih barv zagotovite elegantno rešitev, saj vam drsna vrata omogočajo prostor odpirati ali zapirati po želji. Zaradi prefinjenega izgleda pa vodila za drsna vrata ne povzročajo vizualnih preglavic tudi v poslovnih prostorih, kjer jih lahko prilagodimo vsem vrstam talnih oblog. Za drznejše pa so na voljo tudi foto tapete za drsna vrata.

Pogon za drsna vrata - uporaba je lahko še preprostejša


Izbran pogon za drsna vrata je odvisen od sistema vrat, ki ga imate pri vas. Pogon za drsna vrata lahko podpira delovanje enokrilnih ali dvokrilnih vrat, lahko pa vam naredimo tudi pogon za drsna vrata, ki je nameščen na vaših omarah. V podjetju Venge uporabljamo okovja za drsna vrata nemškega proizvajalca Raumplus. Vodila za drsna vrata, katerim za podporo delovanja dodamo tudi motor za drsna vrata, vam zagotovijo elegantna drsna vrata, uporaba katerih je preprosta. Tudi otroci, se hitro navadijo uporabe drsnih vrat in bodo z veseljem uporabljali drsna vrata Venge, saj mehanizem za drsna vrata omogoča enostavno uporabo.

Venge d.o.o. | Vodila za drsna vrata, pogon za drsna vrata, drsna vrata, drsna vrata-uporaba, povezava do naše spletne strani:
  • Pogon za drsna vrata
  • Okovje za drsna vrata
  • Profili za drsna vrata