Obiščite naš prodajni salon in se prepričajte o kvaliteti pohištva


Vgradne omare cenaCene vgradnih omar iz naše proizvodnje so ugodne. Nudimo vam odlično razmerje med ceno in kvaliteto vgradnih omar. Na tržišču je veliko ponudnikov vgradnih omar, ki imajo zelo ugodne cene vgradnih omar, je pa v veliki večini kvaliteta njihovih omar zelo slaba. Zato je pomembno, da se o nakupu dobro informirate in izberete ponudbo, ki nudi ugodno ceno in dobro kvaliteto vgradnih omar glede na to, da vgradnih omar ne kupujete vsako leto. Cenik vgradnih omar z ugodnimi cenami dobite v našem prodajnem salonu. V salonu se lahko na razstavnih modelih prepričate o visoki kvaliteti naših vgradnih omar. Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali katere vgradne garderobne omare bi bile najbolj primerne za vaš prostor in vaše želje. Naredijo vam tudi 3D izris in cenovni izračun.


Nakup vgradnih omar se izplača v času sejemskih popustov


Naše vgradne omare občasno nudimo tudi po zelo ugodnih akcijskih cenah. V času sejmov na katerih imamo razstavljene naše vgradne omare, nudimo odlične akcijske cene. Tako lahko pri nakupu visoko kvalitetnih omar veliko prihranite, saj je cena res ugodna. Vgradne omare v akciji so zelo racionalen nakup.

VEČ O OTROŠKIH SOBAH


Nudimo vam tri sistema garderobnih omar, ki nudijo dobro funkcionalnost


vgradne omare cenikVgradne garderobne omare po ugodnih cenah so zelo praktične in priročne za uporabo. Nudimo vam tri sisteme: klasični, Uno in Cornice. Cenovno ugoden sistem Uno ima eleganten in hkrati klasičen dizajn, ki je izdelan iz zelo kakovostnih materialov. Omogoča poljubno prilagajanje notranjosti, brez namestitve predhodne mreže. To omogoča razporeditev predalnikov in polic popolnoma po vaših željah. Drugi sistem Cornice, ki je tudi cenovno ugoden, nudi možnost velikega razpona saj so elementi lahko široki kar do dva metra. Ker ni potrebe po vmesnih elementih, ki so podpora ostalim elementom, je sistem Cornice funkcionalen in prilagodljiv. Cene sistemov so odvisne od števila in vrste elementov, ki tvorijo vgradno vašo garderobno omaro. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/venge/vgradna-omara.