Izris vgradnih omar - izdelamo tudi vgradno omaro po naročilu


Izris vgradnih omar je najboljši način, da si zagotovite omaro, ki bo opravljala točno določeno funkcijo v točno določenem prostoru. Izdelava vgradne omare po meri omogoča kar 100% izkoristek prostora, poleg tega pa si lahko posameznik uredi notranji in zunanji videz omare v skladu z lastnimi željami - vse to je mogoče z izdelavo vgradne omare po naročilu. Vgradne omare so izdelane iz zunanjega in notranjega dela. V podjetju Venge se lahko pri notranjem delu omare odločite za klasičen videz, sistem Uno ali Cornice. Za zunanji videz vam priporočamo izbiro drsnih vrat, ki jo bomo z veseljem prilagodili vašim željam. Na voljo so tudi vgradne omare z drsnimi vrati iz stekla. Dodatne informacije lahko pridobite pri strokovnjakih v našem podjetju.

vgradna omara po naročilu

Vgradne omare po naročilu na voljo po ugodni ceni


Vgradne omare po naročilu so primerne tako za postavitev v majhne, kot tudi v velike prostore. Prednost izdelave omare po naročilu je namreč tudi ta, da lahko obliko in dimenzije omare popolnoma prilagodimo samemu prostoru. Vgradne omare po naročilu bomo za vas izdelali tudi v podjetju Venge. Nudimo vam možnost izrisa vgradnih omar in izdelavo načrta vgradne omare.


Izris vgradnih omar - kako urediti notranjost omare?

Izris vgradnih omar nam omogoča upoštevanje želja naših strank. To velja tudi za notranjost, ki si jo lahko pri izrisu vgradne omare izdelate po lastnih željah, pri čemer vam bomo z veseljem svetovali. Na voljo so različni dodatki, s pomočjo katerih lahko opremite vgradno omaro. Nudimo vam tudi vgradne omare s predali, ki so zares praktične in izjemno funkcionalne. Vabimo vas k obisku!

Pogoni za drsna vrata:www.vsi.si/venge/pogoni-za-drsna-vrata

VGRADNE OMARE ZA MANSARDO

VEČ O SPALNICAH VENGE

Vgradna omara izris