Vgradna omara: tudi cena izdelave po meri je lahko zelo ugodna

Vgradna omara je eden izmed tistih kosov pohištva, ki skorajda ne smejo manjkati v naših domovih. V primerjavi z industrijskim, masovno izdelanim pohištvom prinaša ta opcija ogromno prednosti. Če se torej lotevate opremljanja ali prenove stanovanja, se vam vsekakor splača razmisliti o tej možnosti, ki je zagotovo ne boste obžalovali.

Prednosti odločitve za vgradne omare po naročilu

Izdelava po naročilu vam omogoča, da zares v polnosti izkoristite razpoložljivi prostor. To je še toliko bolj dobrodošlo v manjših stanovanjih, kjer šteje praktično vsak kvadratni centimeter prostora. Pogosto se namreč v takšnih situacijah znajdemo pred dilemo – omejiti prostor za shranjevanje in pregledno organizacijo ali pa tvegati, da bo pretiravanje s pohištvom privedlo do občutka prenatrpanosti, čemur se želimo v majhnem stanovanju običajno za vsako ceno izogniti. Vgradna omara razreši tovrstne dileme in poskrbi, da vam ni treba sklepati kompromisov. Za resnično optimalen izkoristek prostora se seveda priporočajo drsna vrata, ki so po želji opremljena z ogledali. Poleg tega imate pri izdelavi po meri povsem proste roke glede notranje razporeditve in velikosti polic, predalov itn. Ena izmed možnosti pa je še osvetlitev notranjosti, ki poskrbi za še boljšo preglednost. Posledično bo funkcionalnost zares popolnoma prilagojena vašim konkretnim potrebam. Seveda pa ni pomembna zgolj funkcionalnost, ampak je za mnoge skorajda enako važen estetski vidik, zato je treba poudariti, da imate tu prav tako povsem proste roke glede želenih materialov, barv, vzorcev, manjših detajlov ipd. Končna podoba se bo zlila z estetiko vašega doma in jo zaokrožila v unikatno celoto.

Vgradne omare po naročilu

Vgradne omare za predsobo in druge prostore v vašem domu

Vgradna omara je vsekakor smiselna rešitev za praktično vse prostore v vašem stanovanju. Pogoste so na primer vgradne omare za predsobo. Ker tu večinoma razpolagamo z relativno majhno kvadraturo, vgradne omare za predsobo poskrbijo, da še vedno ostaja dovolj prostora za udobno preobuvanje. Nedvomno je vgradna omara obenem izredno praktična rešitev v spalnicah in v otroških sobah, v kopalnicah, dnevnih sobah itn. Ob načrtovanju je sicer pomembno razmisliti o specifičnih pogojih (npr. večja izpostavljenost vlagi) in temu prilagoditi izbiro materiala. Prav zaradi tega je zaželeno tesno sodelovanje s strokovnjaki že v fazi načrtovanja, za katero je izjemno priporočljivo, da vključuje še 3D-izris končne postavitve.

Vgradne omare za predsobo

Izdelava mansardne vgradne omare zahteva še posebej veliko spretnosti

Eden izmed večjih izzivov so celo za mnoge izkušene mojstre nedvomno mansardne vgradne omare. Tu je potrebnega še posebej veliko znanja in izkušenj, da je končna realizacija resnično takšna, da je prostor čim bolje izkoriščen. Če se torej zanimate za mansardne vgradne omare, bodite premišljeni pri izbiri ponudnika in poiščite takšnega, ki je kos tudi zahtevnejšim izzivom. Tu brez dvoma vsaj deloma pomaga pregled preteklih referenc.

Kaj pa cena vgradne omare?

Zagotovo pa za večino ni zanemarljivo niti vprašanje o tem, kakšna bo cena vgradne omare po naročilu. Čeprav je cena tu v povprečju navadno res nekoliko višja, kot če bi se odločili za generično izdelane kose, pa se vložek že kmalu povrne v obliki bolj funkcionalnega. stanovanja. Profesionalna izdelava in kakovostnejši materiali pa za povrh običajno pomenijo lažje vzdrževanje ter daljšo življenjsko dobo. Cena zato ne bi smela biti glavno vodilo pri izbiri. Vendar pa je lahko z nekaj sreče cena ugodna kljub vrhunski kakovosti. V podjetju Venge smo prepričani, da so naše storitve odličen dokaz za to. Svojim strankam namreč ponujamo kvalitetno po meri izdelano pohištvo po dostopni ceni. Če vas zanima natančnejša cena vgradne omare, kot ste si jo zamislili, za vas z veseljem pripravimo neobvezujočo informativno ponudbo. Že v sami fazi načrtovanja vam je sicer za pomoč pri zbiranju in selekciji idej na voljo naša strokovna ekipa sodelavcev, ki za vas po želji pripravi 3D-izris. Tako zunanjost kot notranjost pohištva bomo v celoti prilagodili vašim željam.