Slovenske pohištvo podjetja Venge d.o.o.

Pohištvo po meri - Ljubljana

Slovensko pohištvoPohištvo po meri, ki ga izdeluje podjetje Venge d.o.o. iz Ljubljane, je produkt precizne izdelave in premišljenega dizajna. Prepričani smo, da lahko kupcem ponudimo najsodobnejše slovensko pohištvo na trgu, ki išče navdih v modernih pohištvenih trendih. Naše pohištvo po meri odraža zračnost, odprtost, minimalizem ter jasnost in čistost linij. K vsemu temu želimo dodati še veliko mero individualnost, zato vam omogočamo, da pohištvo po meri v kar največji meri oblikujete sami. Na ta način bo naše slovensko pohištvo nudilo veliko več kot samo odličen izkoristek prostora - bilo bo pohištvo vaših sanj, popolnoma edinstveno.
Že vrsto let oblikujemo moderno pohištvo po meri v Ljubljani, med našimi najbolj iskanimi produkti pa so zagotovo drsna vrta za omare in ločevanje prostorov. Kupci se pogosto odločajo za garderobne omare z drsnimi vrati, ki nam prihranijo prostor, hkrati pa prostor ne deluje prenatrpano, saj so naše stvari neopazno skrite v vgradni omari. Slovensko pohištvo izdelujemo za vse prostore v vašem stanovanju ali hiši: spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico, delovno sobo, predsobo ter tudi pohištvo po meri za različne javne in poslovne prostore. Na naši spletni strani vas čakajo slikovni prikazi naših produktov, ki vas bodo prepričali o estetskosti našega slovenskega pohištva.

Kopalnice po meri

Si želite moderno kopalnico po meri? Potem ste na pravem mestu. Ponudba našega slovenskega pohištva namreč obsega tudi prefinjene kopalnice po meri, v katerih se boste počutili kot v čisto svojem koščku raja na Zemlji. Nudimo vam visokokvalitetna drsna vrata Raumplus in estetske vgradne omare, ki so odporne na vodo in staranje. Kopalnica po meri se idealno sklada s prostorom, hkrati pa tudi izpolnjuje vse vaše zahteve in želje.

Če bi si tudi sami želeli kopalnico po meri ali drugo slovensko pohištvo, ki ga izdeluje naše podjetje iz Ljubljane, potem nam pošljite svoje povpraševanje in z veseljem vam bomo nudili nasvete ter poslali informativno ponudbo.

Venge d.o.o. | Najkvalitetnejše slovensko pohištvo na trgu - povezave na našo stran: