Pohištvo po meri

Naj se pohištvo natančno prilagaja vašim prostorom pa tudi vašim željam

Sodobni bivalni trendi so vsekakor drugačni, kot so bili v preteklosti. Bivanjski prostori so običajno manjši, manj je standardnih oblik prostorov, pohištvo predstavlja način izražanja individualnosti in unikatnosti, hkrati pa opažamo razmah minimalizma, trenda odprtih in zračnih prostorov ter čistih linij. Pohištvo po meri se prilega tudi najmanjšim kotičkom v stanovanju ali hiši, ki bi jih bilo škoda pustiti neizkoriščene. Podjetje Venge d.o.o. vam predstavlja kvalitetno slovensko pohištvo, ki vas ne bo razočaralo. Nudimo vam raznoliko kopalniško pohištvo po meri, vgradne garderobne omare (garderobne omare z drsnimi vrati ali klasičnimi vratnimi krili), drsna vrata za predelne stene, garderobne sobe, itd.

Izdelujemo visokokvalitetno slovensko pohištvo po meri, ki v vaš dom vnese pridih elegantnosti in estetskosti. Široka paleta ponujenih barv, materialov, oblik in dodatkov zagotavlja, da bo izbrano pohištvo po meri točno takšno, kot ste si zamislili. Specializirani smo za vgradne omare, pri katerih lahko sami določate tako zunanji kot tudi notranji videz. Notranji del je lahko narejen po treh različnih sistemih, in sicer kot klasična notranjost, sistem Uno ali Cornice. V notranjost pohištva po meri lahko prav tako vključite različne dodatke, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače in kravatniki. Zunanji videz pohištva po meri določa predvsem način zapiranja. Izberete lahko klasična vratna krila ali drsna vrata vrhunskega nemškega proizvajalca Raumplus.

kopalniško pohištvo po meri

Slovensko pohištvo podjetja Venge d.o.o. - kopalniško pohištvo po meri

Je vaša kopalnica nestandardnih mer in imate težave pri iskanju pohištva? Ali pa so morda vaše želje le drugačne od ponujenega slovenskega pohištva na trgu? V obeh primerih je kopalniško pohištvo po meri prava rešitev za vas. Kopalniško pohištvo po meri se bo vašemu prostoru prilegalo kot ulito. Izbirate lahko med različnimi materiali, vendar vam priporočamo, da se odločite za takšne, ki odbijajo vlago in vodo. Na ta način vam bo kopalniško pohištvo po meri služilo še vrsto let, ne da bi pri tem izgubilo svojo prvotno estetskost. Odločite se za vrhunsko slovensko pohištvo podjetja Venge d.o.o. in se na lastne oči prepričajte o kvaliteti našega pohištva po meri.

Venge d.o.o. | Pohištvo po meri omogoča popoln izkoristek prostora - povezave na našo stran: