Drsna vrata po meri

Priročna rešitev za majhna stanovanja

Drsna vrata po meri postajajo vse bolj priljubljena izbira pri vseh, ki opremljajo ali prenavljajo stanovanje. Razloge za njihovo priljubljenost gre iskati v dejstvu, da nam omogočajo velik prihranek prostora, kar bodo cenili predvsem lastniki manjših stanovanj. Seveda ne gre pri tem zanemariti dejstva, da so drsna vrata po meri tudi izredno privlačna na pogled. Podjetje Venge d.o.o. vam želi ponuditi kar največ svobode pri izdelavi drsnih vrat po meri, zato vam puščamo proste roke pri izbiri barv, materialov, ročajev, vodil za drsna vrata in različnih dekorativnih ter uporabnih dodatkov. Drsna vrata po meri se lahko vgradijo v številne elemente - od garderobnih sob, predelnih sten z drsnimi vrati, vetrobranov, prehodnih vrat, zasteklitev prostora, poševnih sten pa vse do vgradnih garderobnih omar in drugega pohištva po meri.

Predelne stene z drsnimi vratiVodila za drsna vrata

Podjetje Venge d.o.o. je uradni zastopnik nemškega proizvajalca Raumplus, ki izdeluje visokokakovostna vodila za drsna vrata. Izbirate lahko med talnimi, stropnimi ali kombinacijo stropnih in talnih vodil za drsna vrata. Na odločitev, katera vodila za drsna vrata bodo najbolj primerna, vpliva vrsta tal, širina vrat, teža vrat, stropna konstrukcija, itd.. V primeru dilem vam z veseljem priskočimo na pomoč.

Predelne stene z drsnimi vrati

Predelne stene z drsnimi vrati so idealna rešitev za vse, ki želite ustvariti videz odprtega prostora, vendar si kljub temu želite nekaj zasebnosti. Ker se tovrstna drsna vrata po meri pogosto odpirajo in zapirajo, je kakovostno vodilo predpogoj za tekoče in neslišno premikanje. Nudimo vam široko paleto različnih modelov drsnih vrat po meri za predelne stene z drsnimi vrati. Prepričani smo, da boste lahko pri nas našli vaša sanjska drsna vrata, ki se bodo v celoti ujemala s preostalim stilom stanovanja.

Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer vas čakajo dodatne informacije o predelnih stenah z drsnimi vrati ter številnih drugih vrhunsko izdelanih pohištvenih elementih.

Venge d.o.o. | Drsna vrata po meri so priljubljena izbira v sodobnih stanovanjih - povezave na našo stran: