Vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico polepšajo vaš dom

Želite, da bi bilo v vašem mansardnem stanovanju več prostora, pa ne veste, kako ga zagotoviti? V podjetju Venge vam svetujemo, da si omislite vgradne omare. Mansarda bo tako dobila popolnoma nov izgled. Obiščite salon podjetja Venge, saj izdelujemo vgradne omare po naročilu oz. vgradne omare po meri vseh vrst: vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico, izdelamo pa vam tudi vgradne omare pod stopnicami. Ker gre v bistvu za vgradne omare Raumplus, ni potrebno posebej poudarjati, da so Venge vgradne omare najkakovostnejše vgradne garderobne omare na našem tržišču.


Venge vgradne omare so sinonim za kakovost in eleganco

Naše vgradne omare po naročilu so izdelane v partnerstvu z nemškim podjetjem Raumplus. Prepričani smo, da vas vgradne omare z drsnimi vrati Raumplus ne bodo pustile ravnodušne. Tako vgradne omare za mansardo kot tudi vgradne omare za spalnico in vgradne omare pod stopnicami so izdelane iz najkakovostnejših materialov in z najnaprednejšo tehnologijo, enako velja za naša izredno kakovostna vodila za vgradne omare.


Vgradne omare po naročilu za optimalen izkoristek vašega prostora

V kolikor je vaše stanovanje majhno ali mansardno, je pametno optimalno izkoristiti prav vsak kotiček - Venge vgradne omare po naročilu vam omogočajo ravno to - da na majhnem prostoru shranite čim več oblačil. Vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico so prava rešitev. Strokovnjaki iz podjetja bodo namreč izmerili vaše prostore in vam svetovali izbiro vgradne omare - spalnica ali mansarda se z vgraditvijo Venge vgradne omare spremeni v večji in modernejši prostor, saj vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico segajo po celotni dolžini stene, od tal do stropa, lahko pa se seveda odločite za kotne vgradne omare po naročilu - možne so tako kotne vgradne omare za mansarde, kot tudi kotne vgradne omare za spalnice.


Vgradne omare pod stopnicami in noben prostor ne bo ostal neizkoriščen

Ker gre za vgradne omare po naročilu, vam v podjetju Venge lahko izdelamo tudi vgradne omare pod stopnicami, s čemer izkoristite tudi prostor, ki po navadi ostane neizkoriščen. Ker vam pod stopnice vgradimo vgradne omare z drsnimi vrati, tudi ni bojazni, da zaradi premalo prostora Venge vgradne omare ne bi mogli odpreti. Vgradne omare pod stopnicami so enako kakovostne kot ostale vgradne omare za mansardo ali vgradne omare za spalnico, prav tako vam tudi drsna vrata vgradne omare pod stopnicami izdelamo v vaši najljubši barvi.


Vgradne omare Raumplus v vaši najljubši barvi in po ugodnih cenah

Vgradne omare Raumplus ali kar Venge vgradne omare so izdelane glede na velikost prostorov vašega doma, poleg tega pa vam izbrane vgradne omare po naročilu izdelamo v vaših najljubših barvah in vzorcih. Za drsna vrata vgradne omare za mansardo, vgradne omare za spalnico ter za drsna vrata vgradne omare pod stopnicami imamo v podjetju na voljo več različnih polnil. Izbirate lahko med različnimi lesnimi polnili, foto tapetami, delilnimi letvami, lahko pa se odločite celo za stekleno polnilo ali za ogledalo. Vgradne omare Raumplus oziroma Venge vgradne omare so poleg tega, da so (zlasti zaradi modernih polnil) izredno lepe, tudi dostopne po relativno ugodnih cenah. Obiščite nas v salonu in si zagotovite čudovite vgradne omare z drsnimi vrati - sprememba v stanovanju bo očitna!


Vgradne omare za mansardo Venge in ostala ponudba:

  • Vgradne omare za mansardo
  • Vgradne omare za spalnico
  • Venge vgradne omare