Vgradne omare po meri

Ugodno pohištvo po meri

Vgradne omare po meriVgradne omare po meri nudijo natanko to, kar sodobni potrošnik pričakuje - eleganten dizajn in popolno prilagodljivost. Vgradne omare po meri ne zavzemajo dragocenega prostora v sobi, zato ta ne deluje zasičeno. Vaši predmeti bodo varno pospravljeni za drsnimi vrati za omaro, ki vam prihranijo še dodaten prostor. Drsijo namreč po vodilih za drsna vrata, zato ne potrebujejo prostora pred omaro, kamor bi se sicer odpirala vratna krila. Če prostorska stiska v vašem primeru ni problem, lahko na željo izdelamo tudi vgradne omare po meri s klasičnimi vrati.
Še posebej veliko povpraševanje je po garderobnih omarah z drsnimi vrati, v katero lahko pospravite svoja oblačila, čevlje, modne dodatke, vzglavnike, odeje in še mnogo drugih stvari. Da bo pospravljanje različnih stvari kar najbolj enostavno, lahko vaši vgradni omari po meri dodate različne uporabne in dekorativne dodatke, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače, kravatniki, ogledala, barvna stekla in leseni dekor.

Drsna vrata za omaro

Podjetje Venge d.o.o. je uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus. Drsna vrata za omare Raumplus so odporna proti poškodbam in staranju. Videz drsnih vrat za omare lahko v celoti prilagodite vašim potrebam in željam. Tako lahko izbirate med različnimi barvami, ročaji in polnili drsnih vrat za omaro. Polnila, ki so vam na voljo, so: steklo, ogledalo, oplemenitena iverna plošča, fototapete, tapete, akrilno steklo, furnirane plošče, mdf lakirne površine, itd.

Vodila za drsna vrata

Kakovost vodila za drsna vrata za omaro je izredno pomembna, saj lahko le tako zagotovimo, da bodo vrata drsela neslišno in povsem gladko. Izbirate lahko med različnimi vodili za drsna vrata priznanega nemškega proizvajalca Raumplus. Poznamo talna in stropna vodila za vgradne omare po meri. Na izbiro tipa vodila vplivajo vrsta tal, širina vrat, teža vrat in stropna konstrukcija. Če se znajdete v dvomih, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati primerna vodila za drsna vrata ter vam nudili tudi druge koristne informacije v zvezi z vgradnimi omarami po meri.

Venge d.o.o. | Vgradne omare po meri so sodoben model pohištva - povezave na našo stran: