Drsna vrata - moderna drsna vrata, prava izbira za vaše stanovanje ali hišo


Si želite imeti drsna vrata za vašo omaro, bi radi imeli deljen prostor s predelno steno in se vam zdijo drsna vrata za to prava rešitev? Pri podjetju Venge d.o.o. vam naši strokovnjaki z veseljem svetujejo, katera drsna vrata so najprimernejša. Da boste lažje izbrali so v našem salonu razstavljeni številni profili za drsna vrata. Tako lahko izberete vrata in kasete za drsna vrata, ki jih lahko skrijete kar v steno. Seveda so to elegantne rešitve, na katere smo pripravljeni in vam jih omogočamo. Kasete za drsna vrata pa so le eden sestavnih delov dobrih drsnih vrat. Druga zadeva, ki je pomembna za drsna vrata, pa je okovje za drsna vrata.

Okovje za drsna vrata za tekoče delovanje drsnih vrat


Ko izbirate okovje za drsna vrata, je pomembnih več sestavnih delov, saj lahko izberete vrata, ki jih ročno odpirate ali pa avtomatiziran sistem, ki se ga namesti na okovje za drsna vrata. Uporaba je tako še preprostejša. Tako je okovje za drsna vrata zaščiteno z zadržnikom, ki skrbi za mehko zapiranje vrat in vratnega lovilca, ki skrbi za lovljenje in usmeritev drsnih vrat tik pred zaprtjem. Okovje za drsna vrata je oblikovano in pritrjeno tako, da profili in vodila za drsna vrata poskrbijo za tekoče in enostavno delovanje, poleg tega pa ne zavzemajo veliko prostora.

Kasete za drsna vrata


Kasete za drsna vrata pridejo v poštev takrat, ko naknadno pregrajujete svoje prostore in želite elegantno rešitev. Varčnost pri prostoru je ena od glavnih prednosti, saj se kasete za drsna vrata vgradijo kar v stene. Kaj je lepšega kot vrata, ki vidite le, ko jih potrebujete, v nasprotnem primeru pa prosti prehod, ko se vrata pospravijo v kasete za drsna vrata? Prednost za drsna vrata, katerih sestavni del je kaseta za drsna vrata, je tudi nezahtevnost, saj vam omogoča boljši izkoristek prostora okoli vrat, saj so profili za drsna vrata vgrajeni v kasete za drsna vrata in sta tako vaša stena ali strop prosta. Za zvočno izolacijo vrat so na voljo tudi polnila za drsna vrata Venge.

Venge d.o.o. | Drsna vrata, kasete za drsna vrata, okovje za drsna vrata, profili za drsna vrata, povezava do naše spletne strani:
  • Kasete za drsna vrata
  • Okovje za drsna vrata
  • Profili za drsna vrata