Notranja drsna vrata za pohištvo in predelne stene

Pohištvo po meri - Ljubljana

Uspešno slovensko podjetje Venge d.o.o. iz Ljubljane že vrsto let izdeluje notranja drsna vrata, ki jih lahko uporabite v različnih elementih - za vgradne omare z drsnimi vrati, garderobne sobe, predelne stene, prehodna vrata, vetrobrane, zasteklitve prostora, poševne stene, kuhinje, kopalniško pohištvo po meri, otroške sobe, itd.. Pohištvo izdelujemo po meri, saj lahko le tako dosežemo, da se bo popolnoma prilegalo vašemu prostoru.

Notranja drsna vrata - omara z drsnimi vrati

Pri omarah z drsnimi vrati lahko izbirate različnimi sistemi notranjosti (klasična notranjost, sistem Uno ali Cornice) ter med različnimi zunanjimi videzi (raznoliki ročaji, okovja za drsna vrata, barve vrat, itd.). Poleg tega se lahko odločite tudi za katerega izmed dekorativnih ali uporabnih dodatkov za omare z drsnimi vrati, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače, kravatniki, ogledala, leseni dekorji, barvno steklo in drugi. Omara z drsnimi vrati lahko sega od tal do stropa, lahko pa jo tudi naredimo do želene višine. Notranja drsna vrata, ki jih nameščamo na pohištvo po meri, se ponašajo s precizno izdelavo in estetskim, sodobnim videzom.

Notranja drsna vrataNotranja drsna vrata - okovje za drsna vrata Raumplus

Podjetje Venge d.o.o. je uradni zastopnik priznanega nemškega podjetja Raumplus, ki izdeluje visokokakovostna okovja za drsna vrata. Okovje za drsna vrata se lahko namesti na tla, strop ali pa se odločimo za kombinacijo obojega (odvisno od teže in širine vrat ter nekaterih drugih dejavnikov). Lahko ga namestimo tudi pod nivo tal in tako preprečimo spotikanje. Okovje za drsna vrata lahko montirate v čisto vsako talno oblogo, naj si bo laminat, parket, preproga ali celo masivna tla.

Obiščite našo stran in si oglejte bogato ponudbo različnih notranjih drsnih vrat. Če potrebujete pomoč pri izbiri ali dodatne informacije o naših notranjih drsnih vratih, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali s koristnimi nasveti.

Venge d.o.o. | Kvalitetna notranja drsna vrata za omare in predelne stene - povezave na našo stran: