Vgradne omare, ki se ponašajo s kvaliteto in funkcionalnostjo

Vgradne omare Venge z drsnimi vrati po meri

Vgradne omareV stanovanjih, še posebej tistih manjših, se vedno najde kakšen kotiček, ki bi ga bilo vredno izkoristiti, ampak se nam zaradi njegove nestandardne oblike ali velikosti porajajo dvomi, ali bomo zanj našli primerno pohištvo. Vgradne omare z drsnimi vrati po meri so idealna rešitev v takšnih primerih.
Vgradne omare, ki se zapirajo z drsnimi vrati po meri, nudijo prostoru zelo izčiščen, minimalističen in eleganten videz. Prostor ne bo deloval natrpano, vaši predmeti pa bodo skrbno in pregledno pospravljeni. Drsna vrata pri vgradnih omarah drsijo po vodilih za drsna vrata. Cena tovrstnih omar je zelo ugodna, poleg tega pa prihranite prostor, ki bi bil potreben za odpiranje vratnih kril. Če so vam ljubše vgradne omare s klasičnimi vrati, jih za vas prav tako hitro in kvalitetno izdelamo v podjetju Venge d.o.o.. Namesto garderobnih omar si lahko omislite vse bolj priljubljene garderobne sobe. Gre za majhne prostore, ki jih od preostalih prostorov ločujejo drsna vrata po meri.

Predelne omare

Predelne omare so inovativen in cenovno ugoden način, kako ločiti dva prostora in hkrati koristno uporabiti vmesno pregrado. Pri podjetju Venge d.o.o. lahko naročite predelno omaro, ki se bo popolnoma skladala z vašimi željami. Izbirate lahko med različnimi razporeditvami polic, predalov in odlagalnih površin, prav tako tudi med različnimi materiali in barvami. Na voljo so vam številni dekorativni in praktični dodatki, ki bodo vašo predelno omaro naredili povsem edinstveno in unikatno. Višino, globino in širino predelne omare prilagodimo vašemu prostoru oz. vašim individualnim željam.

Kopalniško pohištvo po meri

Vgradne omare po meri lahko uporabite v dnevnih sobah, spalnicah, otroških sobah, predsobah in v vseh drugih prostorih, vključno s kopalnicami. Pri slednjih je pomembno, da so tako drsna vrata po meri kot tudi drugi deli vgradne omare narejeni iz materialov, ki odbijajo vodo oz. ne vpijajo vlage. Le na ta način vam bo vgradna omara služila še vrsto let. Drsna vrata lahko opremimo z ogledalom, dekorativnim steklom ali drugimi dodatki po vaši želji.

Venge d.o.o. | Vgradne omare v prostor vnesejo eleganten in urejen videz - povezave na našo stran: