Kmetijski stroji: novi in rabljeni kmetijski stroji po ugodni ceni

Kmetijski stroji imajo v osnovi dvojno funkcijo, omogočajo namreč tako prihranek časa kot energije. Delo na kmetiji, ki je v preteklosti zahtevalo ogromno fizične moči in naporov ter je pogosto trajalo tudi več tednov, je danes neprimerljivo lažje. Poleg tega uporaba kmetijskih delovnih strojev zagotavlja tudi večje količine končnega pridelka, kar pomeni, da se investicija na dolgi rok izplača tudi z ekonomskega vidika.

Bogata ponudba kakovostnih kmetijskih strojev in možnost servisa

Kmetijski stroji vam bodo v pomoč le, če bodo to kvalitetne naprave, pri katerih ne bo prihajalo do pogostih okvar in drugih težav. Dolgoletne izkušnje, ki jih imamo v podjetju Trnovec na področju prodaje različnih kmetijskih strojev in opreme (od traktorjev do mešalnih prikolic, kombajnov, škropilnic, balirk itd.), nam omogočajo, da svojo ponudbo oblikujemo premišljeno in vanjo uvrstimo le preverjeno kakovostne naprave. Naši kmetijski delovni stroji se tako odlikujejo po izredno visoki stopnji varnosti, vzdržljivosti in po večletni garanciji, obenem pa je njihovo upravljanje enostavno, zato so primerni tudi za manj izkušene uporabnike. Seveda pa vam ob samem nakupu nudimo tudi možnost brezplačnega svetovanja glede primerne uporabe in vzdrževanja. Poleg prodaje se ukvarjamo tudi s servisom, in sicer imamo zaposlenih kar 10 izkušenih mehanikov.

Novi in rabljeni kmetijski stroji

Rabljeni kmetijski stroji

Ponudbe podjetja Trnovec pa ne sestavljajo zgolj novi, ampak tudi rabljeni kmetijski stroji in oprema. Odločitev za razširitev ponudbe je bila sprejeta predvsem na podlagi zavedanja, da so kmetijski stroji za marsikoga precej velik finančni zalogaj, zato se trudimo, da svojim strankam omogočimo nakup po ugodnejši ceni. Rabljeni kmetijski stroji, ki jih boste našli pri nas, pa niso nikakor nekvalitetni. Njihovo delovanje je brezhibno, saj jih pred uvrstitvijo v ponudbo vedno strokovno pregledamo in preizkusimo ter opravimo servis, če je to potrebno. Večinoma so to izjemno malo rabljeni kmetijski stroji, ki so povsem varni za uporabo in vam bodo služili še dolgo.

NOVI IN RABLJENI KMETIJSKI DELOVNI STROJI IN OPREMA

Kmetijski stroji - cena

Vseskozi se trudimo, da svojim strankam ponudimo karseda ugodno ceno kmetijskih strojev, ne da bi na ta račun trpela kvaliteta ponudbe. V primeru, da vas zanima specifičen kmetijski stroj, nam lahko s pomočjo obrazca na naši spletni strani pošljete tudi povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali odgovor. Občasno pripravljamo tudi dodatne akcije, ki vam omogočajo še dodaten popust na cene naših kmetijskih strojev, poleg vsega omenjenega pa vam nudimo tudi možnost obročnega odplačevanja.