Servis viličarjev - redno vzdrževanje pomembno za brezhibno delovanje

Reden servis viličarjev je pomemben za njihovo brezhibno, predvsem pa varno delovanje. Velikokrat se zgodi, da se nam viličar pokvari ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo. Vzrok je lahko obrabljenost materiala, nepravilna uporaba, slabo vzdrževanje viličarjev ali pa je vzrok okvare posledica delovne nesreče. V takih primerih vam na pomoč priskoči usposobljena in predana servisna ekipa podjetja Trnovec. Naše podjetje se že 25 let ukvarja s servisom in prodajo viličarjev, traktorjev in drugih kmetijskih strojev. Nudimo tudi najem viličarjev ter ugodne oblike financiranja.

Redni servis viličarjev navadno opravimo na vsakih 350 delovnih ur oz. po navodilih proizvajalca, a vsaj enkrat letno, odvisno tudi od pogojev dela in obremenjenosti delovanja stroja. Servis viličarjev opravimo hitro in profesionalno. Razpolagamo z lastno sodobno opremljeno delavnico in s 5 mobilnimi servisnimi enotami, ki delajo po celi Sloveniji. Redno vzdrževanje viličarjev dopolnjujejo tudi urgentna popravila strojev na terenu.

Vgrajujemo izključno originalne ali kakovostne nadomestne materiale po ugodnih cenah. Naše skladišče je najsodobnejše, v njem pa je na voljo več kot 15.000 artiklov. Zagotovimo vam lahko visokokakovostne storitve, za katere nudimo tudi garancijo.

Servis viličarjev pri TrnovcuTudi rabljeni viličarji potrebujejo servis viličarjev

Viličar v številnih podjetjih velja za eno najpomembnejših investicij. Viličarji namreč ponujajo učinkovito metodo skladiščenja, saj omogočajo premikanje palet, težkih tudi več ton. Z viličarjem boste prihranil čas pri premikanju blaga, vaši delavci pa bodo z njegovo pomočjo svoje delo opravljali varno. Prodaja rabljenih viličarjev se je v zadnjih letih precej povečala, saj so v primerjavi z novimi viličarji rabljeni bistveno cenejši. Kljub temu, da je prednost novih v tem, da so neobrabljeni, pa vam zagotavljamo, da so tudi naši rabljeni viličarji zanesljivi. Tako kot novi namreč tudi rabljeni viličarji potrebujejo redni servis. Temeljito servisiranje viličarjev poskrbi za njihovo tehnično brezhibnost, zato lahko našim strankam še vedno odlično služijo.

Ustrezne gume za viličarja bodo olajšale redno vzdrževanje viličarjev

Gume za viličarja so najpogosteje menjani rezervni deli za viličarje. Gume za viličarja se med seboj razlikujejo glede na tip viličarja in glede na površino, po kateri se viličar giblje. Gume za viličarja na bencinski ali dizelski pogon morajo biti prilagojene zunanjim površinam, saj te viličarje uporabljamo zunaj. Gume za električnega viličarja pa so prilagojene za notranje prostore.

Poskrbite za redno vzdrževanje vaših viličarjev in nas obiščite. Prepričani smo, da boste navdušeni nad tem, kako ugoden je lahko servis viličarjev. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.