Traktorji: rabljeni, novi, servis in rezervni deli


Traktorji rabljeni ali novi, so na voljo pri podjetju Trnovec iz Vrhnike. Vsi traktorji v naši ponudbi imajo pogon 4x4. Poleg rabljenih pa prodajamo tudi nove, in sicer kmetijske traktorje Zetor in Solis. Rabljeni traktorji Slovenije (delujemo na področju celotne države) so pametna in ugodna odločitev, ko kupujete novo mehanizacijo. Trnovec pomaga s stroji in tudi rezervnimi deli. Prodaja rabljenih traktorjev poskrbi, da prihranite, a še vedno dobite vrhunsko kvaliteto.


Rabljeni traktorji Slovenija


Rabljeni traktorji v Sloveniji predstavljajo pogosto odločitev pri nakupu. Novi stroji so lahko zelo dragi, če pa odkupite dobro ohranjen rabljeni traktor lahko še vedno dobite odličen stroj, a veliko prihranite. Pri nas vse rabljene stroje pred prodajo natančno pregledamo, da ustrezajo vsem predpisanim normam. Tako ste lahko vedno prepričani, da kupujete dober stroj. Prodaja rabljenih traktorjev Slovenije je naše poslanstvo že mnogo let in opravljamo ga na najvišjem nivoju. Pri nas lahko izberete tudi ustrezna kmetijske traktorske priključke.

NE SPREGLEJTE AKCIJSKIH IZDELKOV


Traktorji rabljeni in tudi novi


Traktorji rabljeni proizvajalca Zetor imajo močen motor in stabilnost, pa tudi vzdrževanje je enostavno. Seveda pa lahko kupite tudi povsem nov Zetor traktor. Slovijo po enostavni uporabi in poceni vzdrževanju, zato so izredno priljubljeni. Prodajamo tudi indijske traktorje Solis. Odlikuje jih izredna moč in nizka poraba goriva, pa tudi nizki stroški vzdrževanja. Traktorji, rabljeni ali novi, so nujna oprema kmetovalcev, zato z našo pestro ponudbo skrbimo, da vedno dobite primeren stroj po najboljši ceni.

Traktorji rabljenirabljeni traktorji slovenija


V naši ponudbi so tudi traktorski rezervni deli ter drug prodajni program: viličarji, krmilne prikolice, kombajni, česalniki za travo in drugi kmetijski stroji.


Popravila traktorjev in drugih strojev


Poleg prodaje rabljenih traktorjev in rezervnih delov za traktorje nudimo tudi servis, saj imamo že 25 let izkušenj pri popravilih. Na nas se lahko obrnete tudi za urgentna popravila na terenu. S servisom in prodajo traktorjev, rabljenih in novih, imamo pri Trnovcu zares veliko izkušenj, naše zadovoljne stranke pa se vedno rade vračajo, saj nam zaupajo. Preberite več tukaj: https://www.vsi.si/trnovec