Prodaja viličarjev ali ugoden najem

Prodaja in najem viličarjevProdaja viličarjev Mitsubishi je le ena izmed storitev, ki jih pri Trnovec d.o.o. opravljamo za vas. V primeru, da bi paletni viličar potrebovali za krajše obdobje, vam nudimo tudi ugoden najem viličarja, ki ga po potrebi lahko celo dostavimo na želen naslov. V primeru, da se odločite za nakup viličarja, vam zagotavljamo tudi daljšo garancijsko dobo ter kakovostno servisiranje in vzdrževanje ustreznih delov skladiščnega viličarja, kot je na primer akumulator za viličarja. Tudi prodaja rabljenih viličarjev pri obnovljenih paletnih viličarjih predpostavlja temeljit tehnični pregled, ki ga jamčimo s polletno garancijo. Pri prodaji rabljenih viličarjev pa se lahko odločite tudi za neobnovljene skladiščne viličarje brez obratovalnega dovoljenja. O ceni ter drugih podrobnostih prodaje posameznih ročnih paletnih viličarjev ali dizelskih in plinskih viličarjev pa se vselej lahko osebno pozanimate pri nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč!

NUDIMO TUDI MOŽNOST NAJEMA VILIČARJA

Ugodna prodaja rabljenih viličarjev z dostavo na želen naslov

Pri nas je poleg najema viličarjev možna tudi ugodna prodaja rabljenih viličarjev s plinskim, dizelskim ali električnim pogonom. Prodaja viličarjev poteka pod skrbim očesom naših izkušenih strokovnjakov in na naši spletni strani si lahko ogledate pester seznam rabljenih električnih viličarjev, pa tudi plinskih in dizelskih z natančnimi specifikacijami ter opisom dodatne opreme. Pri našem podjetju Trnovec d.o.o. vam poleg prodaje rabljenih viličarjev ter začasne izposoje viličarjev omogočamo tudi nakup rezervnih delov za viličarje, kot je na primer kvaliteten akumulator za viličarja.

Najem viličarjev za krajše ali dalje obdobje

Iščete način, kako hitro in enostavno transportirati določen tovor pa se vam nakup paletnega viličarja ne splača? Potem je najem viličarja pri Trnovec d.o.o. prava rešitev za vas! Izposoja dizelskega, plinskega ali električnega viličarja vam olajša prevažanje in manevriranje tudi v ožjih prehodih, upravljanje skladiščnega viličarja pa je nadvse enostavno ter varno. Če se torej odločate za najem viličarja za krajši ali daljši čas, si le oglejte naš raznolik seznam paletnih viličarjev za izposojo ter se pozanimajte o podrobnostih prodaje viličarjev in ustreznih rezervnih delov za viličarje!