V podjetju Trnovec d.o.o. vam ponujamo servis rabljene kmetijske mehanizacije po Sloveniji

Rabljena kmetijska mehanizacija v Sloveniji je podcenjena, saj v resnici predstavlja odlično priložnost za nakup. Ob pravilnem vzdrževanju in rednem servisiranju je rabljena kmetijska mehanizacija prav tako kakovostna kot nova mehanizacija istega tipa. V ta namen vam v podjetju Trnovec d.o.o. ponujamo kvaliteten servis kmetijske mehanizacije. Rabljeno kmetijsko mehanizacijo v Sloveniji bomo pregledali in po potrebi popravili ter tako dosegli, da bodo stroji delovali brezhibno in zanesljivo.

Servis kmetijske mehanizacije obsega:

  • servis s 25 letnimi izkušnjami pri popravilih viličarjev in traktorjev,
  • lastna sodobno opremljena delavnica in 5 mobilnih servisnih enot, ki rabljeno kmetijsko mehanizacijo popravljajo po vsej Sloveniji,
  • redna vzdrževalna dela,
  • urgentna popravila strojev in druge rabljene kmetijske mehanizacije po Sloveniji,
  • popravila sklopov,
  • generalna popravila,
  • obnova strojev,
  • za vsa opravljena dela vam nudimo tudi garancijo.

rabljeni kmetijski stroji

Pri nas pa vam zraven servisiranja ponujamo tudi nakup kmetijske mehanizacije

Zraven pooblaščenih servisov kmetijske mehanizacije pa vam v našem podjetju ponujamo tudi prodajo kmetijske mehanizacije. Vsi stroji, ki vam jih pri nas ponujamo, so kvalitetni in delujejo brezhibno. Med rabljeno kmetijsko mehanizacijo prištevamo traktorje, v okviru kmetijske mehanizacije pa vam ponujamo tudi balirke.

Oglejte si ponudbo servisa kmetijske mehanizacije in poskrbite, da bodo stroji delovali brezhibno

rabljena kmetijska mehanizacija

Več o servisiranju kmetijskih strojev si lahko preberete na naši spletni strani

Obiščite našo spletno stran in si preberite več o rabljeni kmetijski mehanizaciji v Sloveniji. Na spletni strani vam predstavljamo tudi storitve servisa kmetijske mehanizacije in ponudbo strojev, ki jih lahko naročite pri nas.

VEČ O NOVIH IN RABLJENIH KMETIJSKIH STROJIH V SLOVENIJI

Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tudi po telefonu

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Vabljeni pa ste tudi, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer si lahko rabljeno kmetijsko mehanizacijo Slovenije, ki vam jo ponujamo pri nas, ogledate na lastne oči ter se odločite za nakup vam ljubega stroja.