V podjetju Trnovec d.o.o. vam ponujamo kakovostne obračalnike in rezervne dele za obračalnike SIP, ki jih potrebujete

V podjetju Trnovec d.o.o. vam predstavljamo produkte slovenskega proizvajalca kmetijske opreme SIP Šempeter. Zraven kosilnic, trosilcev za gnoj, nakladalcev prikolic in strojev za spravljanje koruze, vam ponujamo tudi obračalnike SIP. Obračalniki SIP so tradicionalni obračalniki, ki služijo raztrosu, obračanju in zgrabljanju suhe ali sveže krme.

obracalnik sip

Odločite se lahko med različnimi tipi obračalnikov SIP

V podjetju Trnovec d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro obračalnikov pajek SIP. Vsi obračalniki so kakovostno grajeni in so zelo funkcionalni. Zelo popularna izbira je obračalnik SIP 220. Kupite pa lahko tudi rabljene obračalnike SIP.

Obračalniki SIP so izjemno dobro dodelani ter tako tudi najtežja dela spremenijo v enostavna. Obračalniki so stabilni, raznos trave pa je enakomeren. Delo močno olajšajo tudi nastavljive vrtavke, ki omogočajo izjemno dobro prilagajanje terenu.

Ponujamo vam tudi rezervne dele za obračalnike SIP

Ker se v podjetju zavedamo, da pri delu nemalokrat pride do različnih nezgod in zapletov, vam pri nas ponujamo tudi rezervne dele za obračalnike SIP. V primeru okvare vam torej ni potrebno ure in ure presedeti za računalnikom in iskati pripadajočih rezervnih delov, pač pa jih lahko naročite kar pri nas. In to po ugodni ceni.

NOVI IN RABLJENI KMETIJSKI STROJI PO UGODNIH AKCIJSKIH CENAH!

Oglejte si ponudbo rezervnih delov za obračalnike SIP na naši spletni strani

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi originalnih rezervnih delov za obračalnik SIP. Prepričajte se tudi o široki ponudbi obračalnikov SIP - rabljenih in novih ter se prepričajte o ugodnih cenah strojev, ki jih lahko kupite pri nas.

rezervni deli obracalnik sip

O rezervnih delih za obračalnike SIP nas lahko povprašate tudi po telefonu

V primeru dodatnih vprašanj o rezervnih delih za obračalnike SIP smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o široki ponudbi obračalnikov pajek SIP in o njihovi kvaliteti ter o rezervnih delih za obračalnike SIP lahko prepričate na lastne oči in se posvetujete s prijaznim osebjem, ki vam bo rade volje pomagalo pri odločitvi.