Rabljeni traktorji z enostavno uporabo in poceni vzdrževanjem

Rabljeni traktorji Zetor predstavljajo le del ponudbe iz naše prodaje rabljenih traktorjev, vsi rabljeni kmetijski traktorji pa imajo pogon 4x4. Poleg možnosti ugodnega nakupa kmetijskega traktorja Zetor vam nudimo tudi vse ustrezne rezervne dele za traktorje pooblaščenih proizvajalcev. Če se torej odločate o nakupu nove kmetijske mehanizacije ter iščete ustrezne kmetijske traktorske priključke ali traktorske rezervne dele, potem ste pri nas na pravem mestu! Naše podjetje Trnovec d.o.o. se je med drugim specializiralo tudi za prodajo rabljenih traktorjev ter rezervnih delov za traktorje, zato si le oglejte našo raznoliko ponudbo, kjer se bodo zagotovo našli ustrezni kmetijski traktorji za želene namene uporabe.

Prodaja rabljenih traktorjev in traktorskih rezervnih delov

Potrebujete nov kmetijski traktor pa ne veste, na koga bi se obrnili? Potem je Trnovec d.o.o. pravi odgovor za vas! Poleg pestre izbire kvalitetne kmetijske mehanizacije, izposoje viličarjev ter ugodnih traktorskih rezervnih delov je pri nas možna tudi prodaja rabljenih traktorjev, ki vam omogoči, da pri nakupu znatno prihranite ter vseeno ohranite vrhunsko kakovost rabljenega stroja. Vsi rabljeni stroji iz naše ponudbe so namreč predhodno pregledani in ustrezajo vsem predpisanim normam; za optimizirano delovanje pa si lahko izberete tudi ustrezne kmetijske traktorske priključke.

Vrhunski kmetijski traktorji Zetor z ustreznimi traktorskimi priključki

Rabljeni traktorji ZetorRabljeni traktorji Zetor se ponašajo z izjemno močnim motorjem in stabilnostjo ter so hkrati nadvse enostavni za uporabo in vzdrževanje. Prodaja rabljenih traktorjev in drugih rabljenih strojev poteka skladno s splošnimi standardi za kmetijsko mehanizacijo pri vsakem nakupu kmetijskega traktorja pa vam zagotavljamo tudi večletno garancijo z možnostjo hitrega servisnega pregleda in popravila po potrebi. Naše podjetje Trnovec d.o.o. se že več kot 25 let ukvarja s prodajo in servisiranjem rabljenih traktorjev Zetor ter traktorjev drugih proizvajalcev, zato nam pri nakupu traktorja ali kmetijskih traktorskih priključkov, izposoji viličarja ali druge kmetijske mehanizacije brez skrbi lahko zaupate! V primeru morebitnih dodatnih vprašanj na le kontaktirajte ali pa se kar osebno oglasite na sedežu našega podjetja na Vrhniki!