Traktorski rezervni deli

Traktorski rezervni deli proizvajalcev McCormick in New Holland so na voljo pri podjetju Trnovec. S popravili viličarjev in traktorjev se ukvarjamo že 25 let in imamo ogromno izkušenj. Traktor rezervni deli so pri nas ugodni, servis pa profesionalen, hiter in zanesljiv. Na nas se lahko obrnete tudi če želite rabljene rezervne dele za traktorje.

Izvrsten servis strojev in traktorski rezervni deli

Imamo lastno, sodobno opremljeno delavnico, pa tudi pet mobilnih servisnih enot, ki delajo na terenu po vsej Sloveniji. Naši traktor rezervni deli so torej dostopni kmetom po vsej državi, saj izvajamo tudi urgentna popravila na terenu. Za vsa opravljena dela dajemo garancijo. Traktorski rezervni deli McCormick in New Holland so pri nas originalni, saj smo pooblaščeni servis za ti dve znamki. Če vas zanima katalog rezervnih delov za traktorje, si oglejte našo spletno stran, na pokličite ali obiščite na naslovu Lesno Brdo 20a, Vrhnika. Pomagali vam bomo tudi, ko so v igri rabljeni rezervni deli za traktorje.

traktorski rezervni deltraktor rezervni del

Prodaja traktorjev in drugi traktor rezervni deli

Trnovec prodaja izvrstne traktorje Zetor in traktorje Solis, pa tudi številne rabljene traktorje. Dogovorimo se lahko celo za najem traktorja, če ga ne potrebujete redno. Sicer pa smo pravi naslov za traktor rezervne dele, za katere garantiramo, da so v izvrstnem stanju. Traktorski rezervni deli bodo traktorju povrnili maksimalno funkcionalnost in poskrbeli, da boste kar najhitreje spet na delu.


Servisiramo pa tudi druge traktorje, tako da nas pokličite tudi če so potrebni rezervni deli za traktorje Lamborghini ali katerega drugega proizvajalca in po najboljših močeh se bomo potrudili, da vam pomagamo.

Kmetijska mehanizacija vseh vrst

Bogata ponudba naše kmetijske mehanizacije zajema tudi krmilne prikolice, razične viličarje (tudi električni ročni viličar), zgrabljalnike, kombajne, brane in freze, škropilce ... Naše zadovoljne stranke se redno vračajo, mi pa se trudimo za prav slehernega kupca. Traktorski rezervni deli (oglejte si naš katalog rezervnih delov za traktorje), novi in rabljeni traktorji, ter vsi drugi stroji so pri nas na voljo po poštenih cenah.

Več o rabljenih zgrabljalnikih:www.vsi.si/trnovec/zgrabljalniki-rabljeni

SERVIS VILIČARJEV

KMETIJSKI STROJI FUŽINAR