Zgrabljalniki: rabljeni ali novi po ugodnih cenah

Zgrabljalniki, rabljeni in novi, so na voljo pri prodjetju Trnovec iz Vrnike. Skrbimo za področje celotne Slovenije s prodajo, izposojo, servisom in rabljenimi deli mnogih kmetijskih strojev. Če potrebujete dober zgrabljalnik za seno, a je pri novih zgrabljenikih cena previsoka, se raje odločite za nakup rabljenega. Pri nas so na voljo zgrabljalniki (rabljeni ali novi) izvrstnega slovenskega podjetja SIP Šempeter. Z našo pomočjo bo za zgrabljalnik SIP cena veliko bolj ugodna.

Zgrabljanik SIP - cena za vrhunsko kvaliteto

V ponudbi podjetja SIP so vrtavkasti zgrabljalniki z enim ali dvema rotorjema. SIP stroji so zelo robustni in kljub temu okretni, imajo napredne tehnologije ter visoko produktivnost, zato dobite zares vrhunski zgrabljanik za seno. Krma bo zelo kakovostna, poleg tega pa je za zgrabljalnik SIP cena dokaj ugodna. Kontaktirajte nas za podrobno ponudbo

Med najbolj priljubljenimi je zgrabljalnik SIP STAR 350, iz skupine lažjih enorotorskih zgrabljalnikov z varjeno izvedbo motorja. Zgrabljalnik SIP STAR 350 ima fiksni priklop in par po višini nastavljivih gibljivih koles za delo s traktorji manjših moči. Izvrstno deluje na manjših nagnjenih parcelah. Z vso to kakovostjo lahko zagotovimo, da je za zgrabljalnik SIP cena izredno konkurenčna in vredna.

zgrabljalnik rabljen

Zgrabljalniki rabljeni še cenejši

Kljub temu da je za zgrabljalnik SIP cena prijazna, pa vam nudimo priložnost da dobite še cenejši zgrabljalnik. Rabljeni stroji so pri nas temeljito pregledani, tako da še vedno ustrezajo vsem standardom in so odlični za delo, dobili pa jih boste zelo ugodno. Na nas se lahko obrnete tudi za rezervne dele in servis. Pri nas so na voljo le najboljši zgrabljalniki, cena pa vedno poštena.

Zaupajte nas tudi vaše ostale potrebe. Zgrabljalniki - rabljeni ali novi, pa še zdaleč niso edini v naši ponudbi. Pri Trnovcu dobite tudi drugo kmetijsko mehanizacijo: traktorje in traktorske priključke, krmilne prikolice, dizelske in plinske viličarje, pa tudi električni ročni viličar, brane in freze, česalnike trave ter še mnogo drugega.

Več o rabljenih traktorjih:www.vsi.si/trnovec/traktorji-rabljeni

KRMILNE PRIKOLICE

RABLJENI DIZELSKI VILIČARJI

zgrabljalnik SIP