Paletni viličarji za hitro in enostavno prevažanje

 

Paletni viličar z enostavno, a nadvse varno uporabo vam omogoča hitro in lažje prenašanje ter nakladanje palet. Paletni ročni viličar pa vam z nastavljivim elektronskim kontrolerjem omogoča tudi optimalno delovanje in enostavno manevriranje ne glede na namen uporabe. Poleg redne prodaje paletnih viličarjev vam pri Trnovec d.o.o. nudimo tudi izposojo viličarjev, prodajo rabljenih viličarjev ter možnost servisiranja ter nakupa potrebnih rezervnih delov za viličarje po vaši meri.

 

Paletni ročni in skladiščni viličarji

 

Izposoja viličarjev je namenjena predvsem tistim strankam, ki vedo, da bodo paletni ročni viličar potrebovali le krajši čas. V naši pestri ponudbi boste tako lahko izbirali med kvalitetnimi skladiščnimi viličarji, kot je na primer električni viličar znamke Mitsubishi z nosilnostjo do dveh ton, ali pa si izberete paletni ročni viličar, ki omogoča dvig bremena na želeno višino z minimalno uporabo moči. Paletni ročni viličar ima na sprednjem delu tudi pomožno kolo, ki omogoča lažje premagovanje robnikov ter drugih manjših ovir pri transportiranju bremena. Pri našem podjetju z dolgoletno tradicijo pa je možna tudi izposoja viličarjev z električnim, plinskim in dizelskim pogonom, paletni viličar za izposojo pa vam lahko cel dostavimo.

 

Ugodna izposoja viličarjev za krajši in daljši rok

 

Paletni ročni viličarjiČe se vam nakup paletnega viličarja kljub nizki ceni se splača, si lahko iz naše pestre ponudbe izberete torej tudi ustrezni paletni viličar za izposojo. Poleg kvalitetnih električnih viličarjev vam nudimo tudi dizelske in plinske viličarje znamke Mitsubishi, ki vam omogočajo izjemno stabilnost, tiho delovanje ter udobno upravljanje brez tresljajev. Najem viličarja z dizelskim ali plinskim pogonom vam prav tako zagotavlja majhno porabo goriva ter hitro prevažanje in manevriranje v utesnjenih prostorih. Poleg nakupa in izposoje paletnih viličarjev za ugodno ceno vam pri Trnovec d.o.o. nudimo tudi temeljit servis ter vsa potrebna vzdrževalna dela s pomočjo primernih rezervnih delov za viličarje, zato si le oglejte cenik naših profesionalnih storitev ter se v primeru morebitnih vprašanj obrnite na nas! 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Trnovec d.o.o.
Naslov
Lesno Brdo 20A
1360 Vrhnika
Delovni čas
Pon-pet: 8.00 - 17.00
Spletna stran
E-pošta
01 7507500
Seznam fraz
paletni viličar, paletni ročni viličar, izposoja viličarjev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA