Rabljeni traktorski viličarji - namen in nakup rabljenega traktorskega viličarja

Rabljeni traktorski viličarji predstavljajo odlično možnost za prihranek ob nakupu viličarja za traktor. Imajo različne namene, saj jih lahko po priključitvi na traktor uporabljamo v številnih panogah, kot so kmetijstvo, gozdarstvo, sadjarstvo, pridelovanje lesa, vinogradništvo in v drugih dejavnostih, pri katerih nam precej olajšajo opravila. Rabljeni traktorski viličarji so lahko prav tako funkcionalni kot novi viličarji, poleg tega pa predstavljajo odlično priložnost za prihranek ob nakupu. Rabljeni traktorski viličarji so na voljo tudi v mnogih spletnih prodajalnah, med seboj pa se razlikujejo po nosilnosti, višini dviga, lastni teži, nagibu, hidravličnem pomiku vilic, širini in višini, zato se je pred nakupom pametno posvetovati s strokovnjakom.

rabljeni vilicarji

Traktorski viličarji - rabljeni in novi

Rabljeni traktorski viličarji so na voljo tudi v spletni trgovini podjetja Trnovec, v katerem se že vrsto let ukvarjamo s servisom in prodajo viličarjev in traktorjev, pa tudi drugih kmetijskih strojev. Pri nakupu rabljenih traktorskih viličarjev lahko izbirate med dizelskimi, plinskimi in elektro viličarji, na voljo pa so rabljeni traktorski viličarji vseh znamk. O ceni traktorskega viličarja lahko povprašate tudi naše prijazne prodajalce, ki vam zagotavljajo prihranek ob nakupu izbranega rabljenega viličarja.

VEČ O RABLJENIH KMETIJSKIH STROJIH

Rabljeni traktorski viličarji, uporabni na vsakem terenu

Rabljeni traktorski viličarji so montirani na traktorje, zaradi česar so uporabni na vseh terenih, tudi na zahtevnejših, ki so značilni za sadjarsko, vinogradniško in kmetijsko panogo. Poleg rabljenih traktorskih viličarjev pa lahko za lažje opravljanje dejavnosti na traktor namestimo tudi drugo opremo, ki jo prav tako najdete v spletni prodaji podjetja Trnovec. Za vse informacije o traktorskem paletnem viličarju smo vam na voljo.

cena rabljeni traktorski vilicarji