Balirke - kmetijski stroj za baliranje

Balirke so kmetijski stroji za baliranje sena in krme. Na voljo so balirke za okrogle bale in balirke za oglate (kvadratne) bale. Rabljena ali nova balirka za okrogle bale lahko ima fiksno ali pa variabilno komoro. Na voljo pa je tudi kombinirana balirka s fiksno in kombinirana z variabilno komoro. Delo z balirko je precej enostavno. Vedeti je potrebno le, kdaj je bala dovolj stisnjena.

Podjetje Trnovec d.o.o. se že 25 let ukvarja s servisom in prodajo viličarjev, traktorjev in drugih kmetijskih strojev, kot so na primer balirke in ovijalke. Nudimo tudi najem in rental viličarjev ter ugodne oblike financiranja.

Potrebujete balirko? Rubrika ''Prodam balirko'' v našem podjetju zajema predvsem prodajo balirk podjetja MASCAR.

Balirke Mascar

Balirka MASCAR - kakovost in zanesljivost ter enostavna uporaba in vzdrževanje

Podjetje MASCAR je specializirano za proizvodnjo opreme za baliranje, košnjo ter sajenje. Glavni izdelki so balirke za okrogle bale, ovijalke, rotacijske kosilnice ter različni pnevmatični sadilci in sejalci. Balirka MASCAR je zanesljiva, kakovostna in robustna. Odlikuje pa jo tudi enostavno upravljanje in vzdrževanje. Balirke MASCAR so na voljo v štirih modelih: Corsa, Tuareg, Tuareg Cut in Monster 770/770 Cut.

Balirka MASCAR Corsa je majhna balirka za okrogle bale s fiksno komoro in verigami ter letvami, ki je primerna tako za svežo kot posušeno travo. Kljub svoji majhnosti zagotavlja visoko zmogljivost tudi v najtežjih pogojih. Na voljo ima tudi širok razpon dodatne opreme.

Balirka MASCAR Tuareg in Tuareg Cut sta balirki za okrogle bale s fiksno komoro in verigami ter letvami in dodanimi valji. Ker imata rotacijsko pobiralno napravo, sta obe balirki zelo zmogljivi in zanesljivi. Balirka MASCAR Tuareg vam zagotavlja idealno pobiranje ne glede na to, kaj pobirate.

Serija Mascar Monster je zasnovana za najbolj zahtevne stranke. Variabilna komora zadovolji vse potrebe, tako kmetov kot raznih pogodbenikov. Visoko zmogljivost uagotavljata izjemna prilagodljivost različnim potrebam in visok nivo tehnike. Balirka MASCAR Monster vključuje vse najnovejše tehnične rešitve, kot so rezalni ali pa odblokirni sistem. Sodobna zasnova s pomočjo najsodobnejših računalniških metod. Optimalno vezanje ne glede na pogoje.

BALIRKA MASCAR CORSA NA JJ-TRNOVEC.SI

Še vedno vztrajno brskate po oglasih ''Prodam balirko''? Naj se vaše spremljanje oglasov ''Prodam balirko'' konča z obiskom našega podjetja - ne glede na to ali vas zanima rabljena ali nova balirka. Najdete nas na Vrhniki (Lesno Brdo 20a), lahko pa nas tudi pokličete na 01/7507-500 ali 031/378-075 ali nam pošljete faks na 01/7507-505. Lahko nam tudi pošljete elektronsko pošto na info@jj-trnovec.si in v njej zapišete ''Prodam balirko''.

Vabljeni na našo stran.