krmilno mešalne prikoliceKrmilne prikolice visokih zmogljivosti


Krmilne prikolice ali krmilno mešalne prikolice so večfunkcionalne naprave, danes s sodobnimi tehnologijami in preprostim uporavljanjem. Nekatere mešalno krmilne prikolice so danes tudi že samohodne. Podjetje Trnovec vam ponuja prikolice po odličnih cenah, poleg tega pa pri nas dobite tudi druge kmetijske stroje, na primer traktorje in traktorske rezervne dele, viličarje (tudi električni ročni viličar), zgrabljalnike za seno in drugo.


Krmilne prikolice Seko


Naš prodajni program temelji na krmilno mešalnih prikolicah podjetja Seko. Gre za vrhunsko podjetje, ki temelji na tradiciji in kvaliteti, ter je mednarodno uspešno. S svojim več kot 40-letnim delovanjem na področjem agrikulture, so prepričali številne kmetovalce, ki njihove krmilne prikolice zelo radi uporabljajo. Podjetje Trnovec ponuja vse vrste krmilno mešalnih prikolic, tako tiste z vodoravnimi kot tiste z navpičnimi polži (z enim, dvema ali tremi), z nakladalno roko ali z zadnjimi vrati, pri nas pa dobite tudi samohodne izvedbe krmilnih prikolic.

NA VOLJO TUDI SERVIS VILIČARJEV


Modeli in lastnosti za krmilno mešalne prikolice


Seko mešalna krmilna prikolica ima elektronski sistem tehtanja/tehtalni računalnik, izvrsten in tudi patentiran mešalnik, s katerim boste le v nekaj minutah razsekali balo sena, in visoko kapaciteto delovanja. Osnovni model je Seko Samurai 5, ki ga pa ga lahko dobite tudi v izvedbi z nakladačem ali z lastnim pogonom. Potem je tu še model Tiger in Tiger krmilno mešalna prikolica z lastnim pogonom. Tiger krmilne prikolice delujejo na en polž (prostornina 11 m3), Samurai pa ima dva polža in enako prostornino. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.jj-trnovec.si/?LNG=1

Krmilne prikolice


Pri podjetju Trnovec smo specializirani tudi za prodajo rabljenih strojev. Povsem dobra krmilno mešalna prikolica je tako lahko vaša še za manj denarja. Vse rabljene krmilne prikolice seveda pred prodajo temeljito pregledamo in testiramo, ter zagotovimo, da dobite popolnoma neoporečno delujoč stroj.


Hiter in učinkovit servis


Prodajamo, zastopamo in servisiramo vse stroje Seko. Njihove krmilne prikolice sicer odlikuje robustna izdelava, visoka kvaliteta in zmogljivost, veliko opreme ter tudi nezahtevno vzdrževanje, a če za krmilno mešalne prikolice potrebujete popravilo, smo pravi naslov.