Polikarbonatne plošče in polikarbonatne kritine po meri


V podjetju Termoflor smo specializirano za polikarbonatne kritine po meri in si prizadevamo za njihovo različno uporabnost. Polikarbonatne kritine so idealne za prekrivanje različnih vrst nadstrešnic in sicer nadstreškov, zimskih vrtov, vrtnih ut, pergol, terasnih strešnih kritin, svetlobnih trakov, rastlinjakov, toplih gred idr. Odločite se za našo ponudbo in naj bodo polikarbonat plošče po vaši meri že danes.
Polikarbonatni strešni design je stvar okusa. Obstaja toliko odtenkov in oblik, da se lahko dobesedno izgubite v izbiranju. Prepričani smo, da so naše cene konkurenčne za polikarbonatne plošče, zato si cenik oglejte še danes.

Nudimo vam različne polikarbonatne plošče:

  • Večslojne polikarbonatne plošče Lexan
  • Enoslojne polikarbonatne plošče Lexan
  • Valovite polikarbonatne plošče
  • Varnostno steklo

Polikarbonat - sestavni del plošče


Polikarbonatne kritine - ploščeKateri so torej sestavni deli polikarbonatne plošče? Polikarbonatne strešne kritine so izdelane iz visoko kakovostnega polikarbonata. Polikarbonatne plošče so iz sintetične plastike, ki je izjemno trajna in zelo lahka. Polikarbonat - sestavni del plošče je stabilen in izjemno vzdržljiv material , saj je odporen na različne temperature. Polikarbonatna kritina ni strupena in je odporna na madeže. Polikarbonat plošče je zelo impresivna in močna stvar na področju oblikovanja, saj je iz ogljikovih vlaken. Je idealna za zunanje strešne kritine kot tudi za strešna okna. Vsa neprebojna okna in ohišja, ki so razvidna v banki so pogosto izdelana iz polikarbonata. Polikarbonat vsake plošče je vsestranski za vse. Glavna prednost pred drugimi vrstami je nepremagljiva moč, ki jo ima polikarbonatna kritina v kombinaciji z vidika narave teže. Vse polikarbonatne plošče ter cenik iz naše ponudbe so vam dostopni na internetu

Kakovostne polikarbonatne kritine


Ali ne bi bilo konec koncev lepo, da bi bila na vaši strehi polikarbonatna kritina in to iz materiala, za katerega bi vedeli, da bo njegova obstojnost dolgotrajna brez dvoma?
Vsi naši izdelki so izdelani na visoki ravni in vam zagotavljajo kakovost. Polikarbonatna kritina je trpežna in zagotavlja trajno rešitev za vaše potrebe zunanjih strešnih kritin. Smo namreč podjetje specializirano za profilirane polikarbonatne kritine. Te zagotavljajo visoko udarno trdnost, jasnost in so odlično odporne proti vremenskim vplivom. Polikarbonatne plošče in cenik so vam dostopni na spletni strani

Polikarbonatne strešne kritine so priljubljene tudi za industrijske strukture in so zaradi svoje trajnosti in enostavnosti velikokrat tudi uporabne. Verjetno ste že opazili te strešne plošče v vašem vsakdanu? Po oblikovanju so zelo podobne akrilnih ploščam, ki pa niso zamenjava za polikarbonatno kritino..

Polikarbonatne plošče - cenik in vrste


Različne polikarbonatne plošče in cenik so vam torej na ogled že danes. Za več informacij nas kontaktirajte na
Termoflor d.o.o. in izbirajte med različno ponudbo naših izdelkov.

  • Lexan Thermoclear spada med večslojne termoizolacijske polikarbonat plošče in se odlikuje po dvostranski zaščiti UV, izjemni toplotni izolaciji, izvrstni svetlobni prepustnosti, idr. Uporaba: ravni in ločni nadstreški, zimski vrtovi, predelne stene, rastlinjaki, tople grede, svetlobne kupole, športni in trgovski centri.
  • Enoslojne visokokakovostne polikarbonat plošče Lexan Exell D združujejo naslednje kakovosti: dvostranska UV zaščita, visoka svetlobna prepustnost, idr. Uporaba: posebne varnostne steklitve za banke, bolnišnice, zapore, športne objekte, nadstreški, protivlomno zaščito, protihrupne ograje, svetlobne kupole.
  • Valovite enoslojne polikarbonatne plošče Festlock-UNI omogočajo zasteklitve zahtevnejših nadstreškov. So upogljive in jih lahko montiramo na ravne ali ločne konstrukcije.
  • Kaljeno varnostno steklo polikarbonatne plošče navadno nudimo zahtevnejšim kupcem.

Termoflor d.o.o. polikarbonatne kritine in polikarbonatne plošče, povezava do naše spletne strani: