Poslikava sten - poslikava ene stene ali poslikava vseh sten

Poslikava sten ali slikopleskarstvo pri Slikopleskarstvo Alojz Čerin s.p. ima dolgoletno tradicijo. S preverjenimi metodami dela so naše poslikave sten vrhunske in vedno v koraku s časom.

Poslikava sten - poslikava za večjo pestrost

Poslikava sten odraža vaše želje in predloge, s katerimi si pomagamo, da ustvarimo prijetnost in udobnost, ki ga od domačega ali poslovnega prostora pričakujete. Preden se poslikava stene ali poslikava sten začne, vam svetujemo pri izbiri barv in tehnologijah izvedbe, pa naj gre za beljenje sten, pleskanje sten ali barvanje fasade.

Poslikava sten - najmodernejša orodja in materiali

Poslikava sten izpod naših rok izpolnjuje vaša pričakovanja in naše obljube. Da ustrežemo še tako visokim zahtevam strank se poslužujemo najkakovostnejših orodij in materialov za poslikave sten. Poslikava stene na večjih objektih zahteva uporabo visoko tlačne črpalke, agregatov in premičnih odrov, tudi do 12 metrov višine. Velikokrat je poslikava stene delana na gospodarskih in poslovnih objektih, kjer je zelo pomembna kakovostna izvedba, kar pa omogočajo le izbrani materiali. Enaka kakovost velja tudi za npr. beljenje stanovanja.

Poslikava sten - delo, cena in garancija na izvedbo

Poslikava sten oziroma slikopleskarstvo se izvaja in obračunava po uveljavljenih normativih. Na opravljene poslikave sten ali barvanje stanovanja, dajemo 2 ali več letno garancijo. V času garancije pa jamčimo tudi za vsa popravila, ki jo morebiti potrebuje poslikava stene.

Poslikava sten - kaj vse še zajema naše delo?

Poslikava sten se prične šele potem, ko preverimo vrsto in stanje podlage in izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage. Poslikava sten ni naša edina okupacija, izvajamo tudi zidarsko beljenje sten, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., povezave do naše spletne strani: