Barva sobe - kakovostne barve za pleskanje otroške ali dnevne sobe ter kuhinje

Barva sobe opisuje osebo, ki jo je izbrala. Na internetu in v knjigah lahko zasledimo veliko tez o tem, kako določena barva sobe opisuje, kaj si želimo za določen prostor.

Tako naj bi veljalo, da:

  • rdeča barva sobe simbolizira optimizem, vitalnost, aktivnost, vročino, strast, ki naj bi se odvijali v tej sobi;
  • pleskanje dnevne sobe z oranžno, ki predstavlja veselje, toplino, širokosrčnost in igrivost, je zelo priporočljivo.
  • rumena barva sobe simbolizira komunikativnost, ustvarjalnost in koncentracijo;

Na splošno pleskanje dnevne sobe, kuhinje in otroške sobe s takšnimi dinamičnimi barvami kot so zgoraj zelo priporočajo tudi notranji oblikovalci.

  • pleskanje sobe z zeleno narekuje umirjenost, počitek, premišljevanje;
  • modra barva sobe spodbuja modrost, neskončnost, nesmrtnost;
  • pleskanje sobe z belo barvo pa pomeni čistost, popolnost in božanskost. Ljudje, ki izberejo belo, cenijo prav te lastnosti.

Te pomirjujoče barve pa so zelo primerne za barvanje spalnice in kopalnice.

Pleskanje sobe - na lastno roko ali zaupati strokovnjakom?

Pleskanje sobe ali celo celega stanovanja ni preprosto. Potrebno je izbrati barve in vse pripomočke, od čopičev in valjev za barvanje, do zaščite za tla, pohištvo in zase. Beljenje stanovanja je malo manj zapleteno, saj nam ni potrebno premišljevati o odtenkih in barvah, hkrati pa nam bela barva sobe ali stanovanja daje občutek čistoče in svežine. Ker pleskanje sten in stropov vzame veliko časa, se mnogo ljudi raje odloči za profesionalno pleskanje sobe ali celega doma. Strokovnjaki v podjetju Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p. vam bodo svetovali, katera barva določene sobe je primerna in moderna, hkrati pa vam bodo kvalitetno opravili pleskanje notranjih sten, lahko pa se odločite tudi za pleskanje fasade.

Kvalitetna barva in pleskanje sobe ali celega stanovanja

Kvalitetna barva in izvrstno pleskanje ene sobe ali celega stanovanja so odlike Slikopleskarstva in fasaderstva Alojz Čerin s.p. Pokličite ali pošljite povpraševanje in se prepričajte!

Dodatne usluge, ki jih nudimo, so: