Beljenje sten in stanovanja - učinkovito in kakovostno

V našem podjetju smo vešči slikopleskarskega dela. Beljenje sten opravljamo v samostojnih stanovanjskih hišah, opravljamo pa tudi beljenje pisarne in barvanje fasad. Z uporabo sodobne barve za beljenje sten je beljenje stanovanja ali pisarne opravljeno dobro in zagotavlja dolgotrajen obstoj barve. Pred pričetkom dela prostore najprej pregledamo in stranki svetujemo primerne barve za beljenje, seveda upoštevamo tudi želje. Z dobrim dogovorom lahko tako beljenje stanovanja odločilno preobrazi vaš dom. Odtenki barve za beljenje sten stanovanja ali pisarne se lahko od prostora do prostora tudi razlikujejo.

Beljenje stanovanja in pisarne: na kaj moramo paziti

Prvo beljenje sten zahteva temeljite priprave. Le s pravilno predpripravo prostora beljenje sobe zagotavlja prvovrstne rezultate. Predvsem pri starih stavbah je priporočljivo odstraniti stare nanose barve ter zgladiti stene. Šele nato je površina primerna za nanos nove barve za beljenje sten. Ker verjamemo v kakovost naših storitev za opravljena dela nudimo tudi garancijo. Ker beljenje stanovanj in sobe predstavlja nekaj tveganja za tla in kose pohištva, le-te pred pričetkom dela ustrezno zaščitimo, ko je beljenje pisarne ali končano, pa za seboj tudi počistimo.

Beljenje sten v stanovanju ali pisarni prinaša svežino v prostor

Beljenje sten pomeni nanašanje bele barve za beljenje na stenske površine. Različni odtenki bele barve za beljenje sten še tako majhno sobo vizualno povečajo, prostorom pa prinašajo občutek svežine in čistoče. Beljenje pisarne vašemu delovnemu prostoru daje pridih urejenosti, stanovanju pa občutek čistosti in domačnosti. Barvanje stanovanja tako na preprost način v vaš dom ali pisarno prinaša občutne spremembe na bolje. Barve za beljenje sten, ki jih uporabljamo pri našem delu so sodobne in paropropustne. Te vrste barve za beljenje stenam in zidovom omogočajo učinkovito zračnost.

Beljenje stanovanja ali beljenje sobe prepustite strokovnjakom

Beljenje stanovanj s preprosto spremembo barve prostora v belo prinaša velike spremembe v izgledu prostora. V našem podjetju beljenje stanovanj, sobe ali pisarne opravimo kvalitetno in v napovedanem času. Smo poznavalci za beljenje sten, tako notranjih kot zunanjih, saj nudimo tudi barvanje fasade. Pri svojem delu smo v nenehnem stiku s stranko in upoštevamo njene želje. Svetujemo pri pravilni izbiri tako barve za beljenje notranjih prostorov kot tudi barve za fasade.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., povezave do naše spletne strani: