Barvanje stanovanja in fasad - kakovostno in natančno

V našem podjetju opravljamo storitvi barvanja stanovanja in fasad že 33 let. Dolgoletna tradicija našega podjetja vam zagotavlja učinkovito in strokovno delo. Barvanje stene lahko domači ali poslovni prostor popolnoma spremeni, če je izbira barv prava. Zato ne odlašajte in nas pokličite na pomoč, ko potrebujete sveže in inovativne ideje za barvanje sten. Prav tako smo strokovnjaki za barvanje fasad. Praktično opravljamo vsa fasaderska dela, od izolacije do barvanja. Poleg tega smo strokovnjaki za barvanje lesa oz. lesenih konstrukcij.

Barvanje stanovanja - sten v stanovanju

Slikopleskarsko delo sestoji iz pleskarstva in slikarstva. Danes se mojstri več ne delijo na slikarje in pleskarje, naziv obojih je slikopleskar. Znanje obeh vej tako združuje en poklic in naši izkušeni mojstri vam nudijo številne koristne ideje za barvanje sten pa tudi barvanje fasad in lesa. Barvanje stene in lesa je opravljeno strokovno, natančno in učinkovito. Pri delu se uporablja vrsta zaščitnih lakov za lesene in kovinske površine kar olajša barvanje stanovanja.

Barvanje fasad pokaže vaš značaj

Za barvanje fasad v našem podjetju uporabljamo najsodobnejše paropropustne materiale. Ti zagotavljajo učinkovito barvanje fasade. Naši mojstri niso strokovnjaki samo za barvanje fasad, izvajajo namreč celoten postopek fasaderstva od izolacije dalje. Prav tako nudijo uporabne ideje za barvanje sten, kar vaši hiši podari poseben pečat. Barve za fasade hiši že na prvi pogled dajejo značaj, zato je pomembno, da je izbira fasadne barve prava in skladna s poslopjem.

Barvanje stene - različne ideje za barvanje sten

Izvirne in strokovne ideje za barvanje sten lahko dom ali poslovni prostor popolnoma spremenijo. Pravilna izbira barv ali preprosto odločitev za barvanje v beli barvi (beljenje sten oz. beljenje stanovanja) se zdijo malenkostne odločitve, vendar pa lahko s pravilno realizacijo popolnoma spremenijo prostor. Modni trendi narekujejo, da se pobarvajo samo določene stene, ki poudarijo del prostora. Prav tako je potrebno strokovno pristopati do barvanja ostalih materialov. Barvanje lesa s pravilno izbiro barvnih materialov osvežuje in ščiti gradbene in pohištvene elemente vašega doma. Barvanje stene naj bo torej premišljeno in opravljeno strokovno. V našem podjetju vam zagotavljamo kakovostno barvanje stanovanja ali fasad.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p., povezave do naše spletne strani: