Barvanje fasade in kakovostne barve za fasade

Ob zaključnih delih v gradbeništvu je barvanje fasade eden izmed vidnejših posegov. Ustrezna izbira barve za fasade novogradnji ali prenovljeni hiši že na prvi pogled daje ustrezen pečat. Kakovostne fasadne barve s svojimi odličnimi estetskimi, izolacijskimi in trajnostnimi lastnostmi stavbi zagotavljajo dolgotrajno zunanjo urejenost. Ob pravilnem izboru odtenka barve za fasado celotni konstrukciji podarjamo privlačno zunanjost. Barva za fasado tako prinaša veliko sprememb na bolje.

Barvanje fasade kot trajnostna investicija v nepremičnino

Odločitev za barvanje fasade pomeni pametno investicijo ne samo v estetsko izboljšanje naše nepremičnine, temveč tudi posodobitev izolacijskih lastnosti stavbe. V našem podjetju izvajamo vse stopnje fasaderskih del: specializirani smo tako za izolacijo kot tudi za samo barvanje fasad. Kvalitetne fasadne barve življenjsko dobo fasade samo še podaljšajo, tako da je izbira ustrezne barve za fasado zelo pomembna.

Barvne fasade za poživitev monotonosti

Pri odločitvi za barvanje fasade svojim strankam nudimo številne in raznolike barve za fasade. Za pravilno odločitev pri izbiri barve za fasado so našim strankam na voljo usposobljeni mojstri. Barva za fasado predstavlja trajno investicijo v stavbo, zato je pametna odločitev pri tej izbiri še kako pomembna. Za barvanje fasade uporabljamo barve za zunanjo uporabo. Barva fasad na hišah je zadnja leta vse bolj pestra in raznolika, barvne fasade so vsebolj pogoste. To pomeni, da so barve za fasado žive in raznovrstne. Z nekoliko drznejšo izbiro fasadne barve lahko tudi vi svoji hiši podarite edinstveno zunanjo podobo. Izbrana barva fasade je po postopku izbire nanesena strokovno in kakovostno.

Barva fasade napoveduje barvno urejenost

Barva fasade je lastnost hiše, ki jo opazimo takoj. Lahko bi rekli, da je barva za fasado nekakšen napovedovalec barvne usklajenosti celotne hiše. Če barvanje fasade izvajamo istočasno kot barvanje stanovanja je to odlična priložnost za uskladitev notranjih in zunanjih barv. Če se v notranjosti odločimo za beljenje sten ali beljenje stanovanja si pri izbiri barvne fasade lahko dovolimo nekoliko več drznosti. Belina notranjosti bo žive fasadne barve namreč umirila.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Alojz Čerin s.p.,povezave do naše spletne strani: